Мъчат ви болежки или други проблеми със здравето? Не посягайте

...
Мъчат ви болежки или други проблеми със здравето? Не посягайте
Коментари Харесай

Натиснете тези точки върху дланите и резултатът ще ви порази

 Натиснете-тези-точки-върху-дланите-и-резултатът-ще-ви-порази

Мъчат ви болежки или други проблеми със здравето? Не посягайте към хапчетата, а по-добре обърнете внимание на своите ръце – в тях се крие тайната на здравето. Върху ръцете са ситуирани избран брой дейни точки и в случай че вярно натиснете върху нужната точка и изчакате 5 секунди, резултатът няма да закъснее. Нека разберем какво можем да излекуваме с помощта на тези точки и къде се намират те. 

1. Основата на палеца

Натискайки тази точка, ще можете да решите казуса с кашлицата, дихателната непълнота, както и да подобрите функционалностите на щитовидната жлеза.

2. Палецът

Точката върху палеца контролира работата на стомаха и далака, както и да понижи депресията и тревогата. Затова, в случай че усещате прочувствен стрес или имате болки в стомаха, главобболие или проблеми с кожата, окажете напън върху крайчеца на палеца. Това ще помогне да възстановите салдото.

3. Показалецът

Тази точка ще ви помогне, в случай че имате проблеми с бъбрецит еи пикочния мехур. Ако изпитвате боязън, заплеснатост или отчаяние, натиснете върху средата на първата фаланга на показалеца. Тя ще ви помогне да отстраните болката в мускулите и гърба, киселините и зъбобола.

4. Средният пръст

Тази точка оказва помощ за контролиране работатана черния дроб и жлъчния мехур. Ако се чувствате нерешителни или раздразнени, може да подобрите настроението си, натискайки я не по-малко от 5 секунди. Освен това, е потребно за възстановяване на кръвообращението и зрението, както и за облекачване на мигрената и менструалните болки.

5. Безименният пръст

Можете да стимулирате функционалностите на белите дробове и дебелото черво, натискайки тази точка. Също по този начин да се отървете от негативизма. Ако имате проблеми с храносмилането, дишането или кожните болести, натиснете върху основата на безименния пръст.

6. Малкият пръст

Тази точка контролира работата на сърцето и червата, а натискът върху нея оказва помощ при издут корем, проблеми със сърцето, болки в гърлото и ставите. Натискайки я, повиавате увереността в себе си и се избавяте от вълненията и страха.

7. Долната част на дланта

Натискът върху тази точка оказва помощ да решите проблемите с непотребните килограми, както и да контролриате равнището на кръвната си захар.

8. Центърът на дланта

Натискането на тази точка ви оказва помощ да намалите болката или спазмите в стомаха.

9. Месестата част на дланта

Тази точка дава отговор за работата на сърцето и ендокринната система. Натискането й балансира хормоните и оказва помощ да се избегнат проблеми със сърцето.

Полезно е освен стимулирането на обособени точки върху дланите и пръстите, само че и цялостният масаж на ръцете. Той оказва помощ да е усъвършенства кръвообращението, да се възвърне изгубената сила. Ако го вършиме постоянно, бързо ще забележите смяна в своето положение.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР