Мачът Удинезе - Рома бе прекратен при 1:1 в 72-ата

...
Мачът Удинезе - Рома бе прекратен при 1:1 в 72-ата
Коментари Харесай

Прекратиха Удинезе - Рома, футболист колабира на терена

Мачът Удинезе - Рома бе преустановен при 1:1 в 72-ата минута, откакто Еван Ндика от гостите припадна на терена, без да има контакт със съперников състезател.


Защитникът от Кот д`Ивоар се свлече на земята, хвана се за гърдите и уплаши целия стадион.

Няколко минути лиши на двата медицински екипа да окажат помощ на Ндика на игрището, а той очевидно бе в схващане, когато го качиха на носилката. Даже подвигна палец, с цел да покаже на притихналите трибуни, че положението му се усъвършенства.

До случая с бранителя домакините бяха повели с гол на Роберто Перейра в 23-ата минута, а Ромелу Лукаку изравни за гостите в 64-ата.

Животът на Еван Ндика е вън от заплаха, осведоми авторитетният италиански публицист Фабрицио Романо. Проблемът на бранителя е бил със сърцето, само че при намесата на медиците на игрището не се стигна до потребление на дефибрилатор. В момента първенецът на Африка с Кот д " Ивоар се усеща добре и в положително въодушевление. Този сезон той е взел участие в 27 срещи от всички шампионати. В тях е направил две асистенции за 2313 минути на терена.

Рома ще се завърне в Рим скоро. Още не е ясно по кое време дуелът с Удинезе ще бъде доигран, защото на столичани им следва реванш от 1/4-финалите на Лига Европа с Милан в четвъртък. Преди 3 вечери възпитаниците на Даниеле де Роси победиха " росонерите " с 1:0 в Милано. Тогава Ндика не игра, тъй като изтърпяваше наказване за насъбрани жълти картони.

Междувременно Каляри отсрочи празненствата на Интер за купата. Мачът сред двата тима приключи 2:2. Така " Нерадзурите " могат да вдигнат трофея другия понеделник след дербито против Милан. Росонерите имат 83 точки на върха, а Милан е втори с 69.

Маркюс Тюрам откри резултата на " Джузепе Меаца " в 12-ата минута. От Интер са в серия от 40 следващи мача, в които са отбелязали най-малко един гол. Гостите изравниха с гол на Шомуродов в 64-ата минута. 10 минути по-късно домакините получиха дузпа, откакто удар с глава на Давиде Фратези удари ръката на Йери Мина. Редовният реализатор на наказателните удари в отбора на първенците Хакан Чалханоглу означи за 2:1. В 83-ата минута Джанлука Лападула спря топката, като останаха подозрения, че е било с ръка, тя стигна до Никола Виола, който означи за 2:2. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР