Мачът реванш между Тайсън Фюри и шампиона в тежка категория

...
Мачът реванш между Тайсън Фюри и шампиона в тежка категория
Коментари Харесай

Реваншът между Фюри и Уайлдър пропадна

Мачът реванш сред Тайсън Фюри и първенеца в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър няма да се състои най-малко в близко бъдеще.

Двамата боксьори излязоха един против различен в края на 2018 година След 12 рудна, съдиите дефинираха тъждество, а американецът остана собственик на купата.
Без победител в най-чакания боксов мач за годината Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри си спретнаха ужасно представление и приключиха наедно
За това втори мач сред двамата се считаше за сигурен, само че очевидно професионалните пътища на двамата са се разминали.

Фюри се причисли към промоутърската организация " Топ Ранк " и подписа контракт с ESPN за лъчение на идващите му 5 мача. Той е на стойност 80 млн. паунда.

В същото време Уайлдър е част от конкурентна промоутърска организация оттатък Океана и има договор с " Шоутайм " за лъчение на срещите му.

" Говорихме с Тайсън. Той взе решение да продължи напред с различен мач и да се насочи към Уайлдър по-късно ", съобщи президентът на " Топ ранк " Тод Дюбьоф пред ESPN.
Кобрата измежду евентуалните противници на Тайсън Фюри Бившият първенец в тежка категория и българинът към този момент са част от една промоутърска компания
Този процес на събитията отваря врата за българския боксьор Кубрат Пулев като възможен противник на Фюри. Той обаче надали би рискувал възможен мач за международните трофеи в тежка категория против Антъни Джошуа. Кобрата стана главен кандидат за купата на британеца на Международната боксова федерация (IBF), откакто победи братовчеда на Тайсън - Хюи Фюри, в София през 2018 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР