Мачът от елитната юношеска група до 16 години между отборите

...
Мачът от елитната юношеска група до 16 години между отборите
Коментари Харесай

Срамота! Родители крещят нецензурни думи на детски мач

Мачът от елитната юношеска група до 16 години сред тимовете на Локомотив Пловдив и Хебър бе придружен с неприятни подиуми и всеобщ пердах на родители след края на срещата, в която „ черно-белите “ победиха с 4:1.

В медиите бе публикувано видео от случката след края на мача, само че от Локомотив Пловдив пуснаха публична позиция и видео, в което дават спомагателна информация.

В рамките на близо 3 минути от мача са подбрани реплики, подвиквания и явно гаменско вербално държание от страна на публиката на Хебър, които в тази ситуация евентуално са родители на 16-годишните юноши на пазарджиклии. От Локомотив Пловдив настояват, че точно тези реплики и държание са били мотив за последвалия случай след края на мача.

Ето и видео от мача:



Ето и цялостната позиция на Локомотив Пловдив

Уважаеми последователи,

През миналата неделя се състоя следващ кръг на Елитната група до 16 години. На “Лаута ” Локомотив победи справедливо Хебър с 4:1. Но, за жалост, не с това ще се запомни срещата.

По време на всичките 90 минути избрани родители (фенове) на Хебър не спираха да викат нецивилизовано при съвсем всяко присъждане на съдията, без значение дали е правилно или неверно. Впечатление правеше един съответен човек, който в хода на мача отправяше обидни прилагателни както към основния арбитър, по този начин и към юношите на Локомотив! Недопустимо! В тази връзка той на няколко пъти влизаше в вербален спор с родители на домакините, не обръщаше внимание и на забележките на защитата.
 
След срещата, до входа на спортния комплекс, му е заложен въпрос за какво е обиждал децата на Локомотив от наш почитател, участвал на мача. Въпросният изригва с обиди и словесни провокации, а съгласно очевидци на случката същото е сторил и Йордан Минев, треньор на Хебър U16. Скандалът прераства в ръкопашна битка, като в нея се включват и хора, които седят на барчетата в комплекса. В последна сметка има двама потърпевши, основният провинен за всичко се скрива в рейса на гостите.

Подмолни дейности има и дни след срещата, като избрани хора от Хебър са разпространявали информацията, че не какъв да е, а точно спортният шеф Илко Пиргов, който беше фен на мача, е провел този пердах! Абсурдно!

Уважаеми родители, Вие сте тези, които би трябвало да бъдете за образец на своите деца! Дръжте се културно и почтително по време на мачовете на своите деца! Футболът е просто игра, а не война!

Прилагаме видео (18+) с къси, само че показателни моменти от мача, като ще чуете защо става въпрос. В първите секунди на клипа се чуват и закани и обиди към едно от нашите деца.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР