Мачът от 16 кръг за първенството на ЮЗ трета лига

...
Мачът от 16 кръг за първенството на ЮЗ трета лига
Коментари Харесай

Миньор победи Беласица с автогол на Граминов

Мачът от 16 кръг за шампионата на ЮЗ трета лига на стадион Цар Самуил се срещнаха тимовете на Беласица Петрич и Миньор Перник, а гостите от Перник, които са водачи в класирането, си потеглиха с победа 1:0.

По този метод момчетата на треньора Юри Васев взеха непълен реванш за предходното си домакинско проваляне от Септември Симитли и са отпред в класирането с 36 точки. Домакините от Беласица са на 9-о място с 22. През първата част на срещата футболистите на двата тима играха много оспорвано и с напрежение. Пропуски направиха за домакините Васил Божинов, Атанас Карачоров и Жустино Мендес, а за гостите Томислав Павлов и Калоян Йосифов. В 43-та минута след удар на Даниел Гогов бранителя на Беласица Любомир Граминов отби топката в
личната си вратата за 0:1.

След почивката домакините демонстрираха някаква привидна интензивност. Търсеше се метод за смяна на резултата, само че още веднъж Карачоров, Мендес и Боижинов не бяха точни. В 60-та минута вратарят на домакините Кирил Георгиев повали Кристиян Слишков и основния арбитър отсъди дузпа. Кирил Георгиев мазета ориентираната топка от Томислав Павлов и резултата остана неизменен. До края на срещата в добавените 4 минути опитите на домакините да трансформират резултата, и по този начин изгубиха дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР