Мачът на Благой Иванов – Багата срещу Маркос Рожерио де

...
Мачът на Благой Иванов – Багата срещу Маркос Рожерио де
Коментари Харесай

Багата се завръща в клетката: Всичко или нищо на UFC 274 |

Мачът на Благой Иванов – Багата против Маркос Рожерио де Лима на UFC 274 ще бъде на правилото всичко или нищо за българския войник. Той разгласи това в изявление за youtube канала Спортната джунгла тъкмо седмица преди мача. Сблъсъкът ще се организира в ранните часове на 8 май българско време.

„ След последната среща с бразилеца Аугусто Сакай изгубих със съдийско решение – съобщи 35-годишният ММА войник. – Не би трябвало да се получава трета поредна загуба. Предишните два мача бяха на кантар. Получи се ощетяване на едно-две места, само че няма какво да направя. Единствено мога да подобря моите умения и да не оставям нещата на съдиите. “

Какви са слабостите на Маркос Рожерио де Лима? Как се е отразила 2-годишната пауза на Благой Иванов? Какво се случи в спарингите с Кубрат Пулев и Франсис Нгану? Как би постъпил Багата, в случай че беше на мястото на Кейн Веласкес при стрелбата против половия принудител на неговия наследник? Всичко това в цялото изявление за youtube канала Спортната джунгла.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР