Мачът между Виляреал и Атлетико Мадрид от 16-ия кръг на

...
Мачът между Виляреал и Атлетико Мадрид от 16-ия кръг на
Коментари Харесай

Виляреал и Атлетико ще играят в Маями

Мачът сред Виляреал и Атлетико Мадрид от 16-ия кръг на испанското състезание ще се изиграе в американския град Маями, твърди “Ел Конфиденсиал”. Решението срещата на 8 декември да се организира на “Хард Рок Стейдиъм” вместо на “Естадио де ла Серамика” е било в съгласие и с двата клуба, които са в близки връзки с президента на Ла Лига Хавиер Тебас.

“Надявам се този път да се получи. Проучваме опцията дали дуелът сред Виляреал и Атлетико може да се организира в Маями. Както Атлетико, по този начин и ние имаме предпочитание да играем в Маями, само че аз персонално се надявам, че може да се реализира съглашение, което да е удовлетворява всички”, разяснява президентът на Виляреал Фернандо Роиг пред “Ел Конфиденсиал”. От Атлетико пък са декларирали пред AS, че предлагането на Ла Лига им се коства атрактивно, защото то дава отговор на клубната тактика да се разпространява тима в интернационален проект. Също по този начин оттова считат, че по този метод ще се укрепи имиджа на Ла Лига в чужбина.
Villarreal-Atlético set to be played in Miami on 8 December https://t.co/aahrdPdeOT pic.twitter.com/PMetJvtc1J
— AS English (@English_AS) 17 октомври 2019 година Както е известно, предишния сезон от Ла Лига бяха възнамерявали Жирона - Барселона да се изиграе в Маями, само че след доста полемики предлагането отпадна, защото от Испанската футболна федерация се оповестиха изрично срещу него. Примера дивисион 16 кръг, неделя 8 декември  Виляреал 18:00  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР