Мачът между Верея и ЦСКА от 9 декември 2018 г.

...
Мачът между Верея и ЦСКА от 9 декември 2018 г.
Коментари Харесай

Още разкрития за скандала: Мачът Верея - ЦСКА трябвало да завърши 0:2, разследват и 0:6 от Берое

Мачът сред Верея и ЦСКА от 9 декември 2018 година е трябвало да приключи със загуба от 0:2 за старозагорци, твърди bTV.

След 90 минути гостите от София се поздравиха с триумф от 1:0. Това е срещата, поради която районната прокуратура в Стара Загора стартира досъдебно произвеждане за това, че е била препоръчана на другиго полза, с цел да се повлияе на резултата. 

От прокуратурата в града оповестиха, че проверяват и различен мач на Верея - загубата с 0:6 в дербито на Стара Загора от Берое на 25 ноември 2018 година

" Ще бъде тествано всичко - както всички срещи в спортния сезон на този футболен клуб, по този начин и финансирането му. След като бъдат тествани и залозите в съответните уеб сайтове и заложни къщи, които провеждат подобен вид залагания към този момент ще бъде открито дали въобще има някакви такива ангажименти. Нямаме някакви други данни с изключение на подозрения, които са на Българския футболен съюз ", изясни пред bTV Надежда Белчева - представител на Районната прокуратура в Стара Загора.

Верея беше изхвърлен от Първа професионална лига след решение на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз. Причината са подозрения за манипулиране на мачове и непозволено финансиране от страна на хора, свързани с черно тото.

Съмненията са за 5 манипулирани мача - 3 от есенния дял на шампионата и 2 от пролетния. Верея получи парично наказване за срещите с Берое, ЦСКА и Славия, изиграни през 2018 година

От старозагорския клуб оповестиха, че смятат изваждането от елита за " акция против тима и президента на БФС Борислав Михайлов " и ще апелират. Разследването е предоставено на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – гр. Стара Загора, като е избран двумесечен период за провеждането му. През това време ще бъдат прегледани и всички други резултати на клуба в шампионата. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР