Мачът беше прекратен малко след инцидента.В изявление клубът каза: Адам

...
Мачът беше прекратен малко след инцидента.В изявление клубът каза: Адам
Коментари Харесай

Играчът по хокей на лед Адам Джонсън загина при „необичаен инцидент“, след като врата му беше прерязан от скейт в Шефилд

Мачът беше преустановен малко след случая.

В изказване клубът сподели: „ Адам, нашият номер 47, беше освен извънреден състезател по хокей на лед, само че и страховит съотборник и необикновен човек с целия си живот пред себе си. Много ще липсва на клуба и в никакъв случай няма да го не помни.

„ Молим поверителността на фамилията и приятелите на Адам и на всички в клуба да бъде уважавана в този сложен миг, защото всички ние се стремим да се примирим със скръбта си. “

Екипът добави: „ The Panthers бихме желали да изпратим нашите мисли и съболезнования на фамилията на Адам, неговия сътрудник и всички негови другари в този извънредно сложен миг.

„ Всички в клуба, в това число играчи, личен състав, управление и благосъстоятелност, са с разрушено сърце от новината за гибелта на Адам. "

Момиче със положение „ едно на милиард “ се среща с донор на стволови кафези, който избави живота й

Тази изключителна вест се актуализира и повече детайлности ще бъдат оповестени скоро.

Моля, опреснете страницата за най-пълната версия.

Можете да получавате вести за изключителни вести на смарт телефон или таблет посредством приложението Sky News. Можете също да следвате или да се абонирате за нашия канал в YouTube, с цел да сте в крайник с последните вести.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР