Мач на сезона и мач за честта - така беше

...
Мач на сезона и мач за честта - така беше
Коментари Харесай

"Интер" или "Милан": става ясен първият финалист в Шампионската лига

Мач на сезона и мач за достойнството - по този начин беше избран дуелът сред " Интер " и " Милан ", който ще излъчи първия финалист в Шампионската лига за този сезон. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден от 22 часа на стадион " Сан Сиро " в Милано.

Срещата ще бъде излъчена директно по " Макс Спорт 3 ".

След първия дуел " Интер " има задатък от два гола, откакто.

" Чака ни един от най-важните мачове в историята на " Интер ". Трябва да играем с главите и сърцата си, с цел да реализираме фантазията си да стигнем до финала. Първият мач приключи с 2:0, само че " Милан " постоянно е застрашителен и разполага със страхотни играчи ", сподели треньорът на домакините Симоне Индзаги.

Неговият тим е в отлична форма, като е в серия от седем следващи победи и няма загуба от осем дуела. " Интер " победи три пъти " Милан " в градското дерби през 2023 година

" Не считаме, че към този момент сме на финала, справедливо водим след първия мач, само че още не сме създали нищо. През последните 20 месеца сме играли четири или пет финала, имаме европейски първенци, международни първенци. Ще би трябвало да мислим по какъв начин да покажем положително показване, а не да разчитаме на резултата от първия мач ", добави Индзаги.


© Reuters

От другата страна " Милан " е изправен до стената, като треньорът Стефано Пиоли приказва за това, че отборът няма доста шансове да направи този сезон сполучлив. В Италия към този момент се приказва, че наставникът може да бъде уволнен при отпадане.

" Духът ни е като на тим, който има изключителна опция. Очите на футболистите ми демонстрират, че това са хора, които се приготвят по допустимо най-хубавия метод. Готвят се да се показват доста по-добре от първия мач и да завоюват реванша. Целта ни е да спечелим по метод, който ще ни класира за финала ", разяснява Пиоли.

Той изрази убеденост, че " Милан " може да " направи огромен мач ". Треньорът напомни, че " росонерите " надделяха с 4:0 като посетител в Серия А.

" Никой не очакваше да стигнем дотук, само че не щеш ли сме на крачка от финала. " Интер " е мощен тим, само че в случай че покажем, че имаме високо равнище, можем да преодолеем този противник ".

В " Милан " се надяват, че един от главните играчи Рафаел Леао ще успее да вземе присъединяване в срещата, откакто пропусна първия дуел.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР