M7 Group разширява доставките чрез транспондер на позиция 19.2 ИзтокM7

...
M7 Group разширява доставките чрез транспондер на позиция 19.2 ИзтокM7
Коментари Харесай

Европейски ТВ оператор удължи договора си със SES

M7 Group уголемява доставките посредством транспондер на позиция 19.2 Изток

M7 Group още веднъж ще разчита на SES Video за разпространяване на висококачествена телевизия

Европейският оператор на платена телевизия M7 Group удължи съглашението си със SES за снабдяване на ТВ канали до своите клиенти през водещата орбитална позиция за Европа – 19.2 Изток.

Според оповестеното от SES съглашение, M7 Group ще продължи да употребява един цялостен транспондер на спътник ASTRA за доставка на телевизионния пакет до клиенти в страните от Бенелюкс и немскоговорящите пазари през идващите 3 години.

SES e водещият в света сателитен оператор с флотилия от над 50 геостационарни спътника в орбита (GEO) и 12 спътника на междинна земна орбита (MEO). Групата M7 разчита на SES да доставя висококачествено наличие в разнообразни елементи на Европа в продължение на доста години, освен през 19,2 градуса Изток, само че и през позиция 23,5 Изток, с цел да доближи феновете в Бенелюкс и Централна Източна Европа.
още по тематиката
„ Доволни сме от разширението на контракта за транспондер на 19.2 Изток, което ни разрешава да продължим да обслужваме нашите клиенти в Бенелюкс и немскоезичните пазари с ТВ канали през тази позиция, като в същото време се възползваме от огромното многообразие от наличие на тази орбитална позиция “, разяснява Бил Вейдефелд, вицепрезидент бизнес развиване в M7 Group.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР