M Performance дивизията на BMW навършва 50 години през тази

...
M Performance дивизията на BMW навършва 50 години през тази
Коментари Харесай

BMW подготви специално M2 CS за MotoGP

M Performance дивизията на BMW навършва 50 години през тази година, което дава мотив да чакаме забавни коли, част от които към този момент видяхме. Най-новото попълнение към тях е особено създадено BMW M2 CS Racing, което ще служи като кола за сигурност в сериите на MotoGP през този сезон. Колата е основана на последното потомство M2, макар, че напълно скоро би трябвало да забележим и новата версия на модела.
`BMW

Именно тази генерация на спортното двуврато купе се утвърди като един от обичаните коли за шофиране на голям брой почитатели на марката, а и освен. Състезателната версия CS Racing се отличава още с машинален заден диференциал с лимитирано превъртане и настрана изстудяване, системи за непоклатимост с друга конфигурация, разнообразни амортисьори, тампони на мотора и други.

`BMW

Под капака работи 3.0-литров редови шестак с 450 конски сили, а съответната кола се отличава още с инсталирани светлини върху тавана и предната ризница, защитна клетка в интериора спортни седалки и радиостанции. Дебюта на колата за сигурност ще бъде на 6 март по време на надпреварата в Катар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР