М илиони хора в САЩ са получили ваксини срещу COVID-19

...
М илиони хора в САЩ са получили ваксини срещу COVID-19
Коментари Харесай

Истината за ваксините срещу COVID и страничните ефекти

М илиони хора в Съединени американски щати са получили ваксини против COVID-19 при най-интензивния мониторинг за сигурност в историята. На база събраните данни на всички да се имунизират допустимо най-скоро.

Тези, които са приключили имунизационния цикъл могат да продължат живота си, както преди пандемията.

Над 146 милиона дози ваксина против COVID-19 са сложени в Съединени американски щати от 14 декември 2020 година до 2 август 2021 година От Центровете за надзор на болесттите са безапелационни - имунизациите против COVID-19 са безвредни и ефикасни. Те са оценени при десетки хиляди участници в клинични тествания.



Ваксините дават отговор на строгите научни стандарти на Администрацията по храните и медикаментите за сигурност, успеваемост и качество на производството, нужни за издаването на позволение за незабавна приложимост.

Тези ваксини са минали и не престават да бъдат подложени на най-интензивното наблюдаване за сигурност в историята на Съединени американски щати. Мониторингът включва потреблението както на открити, по този начин и на нови системи за наблюдаване на сигурността, с цел да се подсигурява, че имунизациите против COVID-19 са в действителност безвредни.



Сериозните странични резултати след имунизация са извънредно редки. Най-честите нежелани реакции са отичане, зачервяване и болежка на мястото на инжектиране, тресчица главоболие, отмалялост, болки в мускулите, настинка, гадене

Малък брой хора са имали тежка алергична реакция, наречена „ анафилаксия” след имунизацията.

От Центровете за надзор на болесттите показват, че след слагане на ваксина против COVID-19 ще бъдете помолени да останете за 15-30 минути, с цел да можете да бъдете следени за алергия, като при признаци на такава, ще получите неотложно лекуване.

След имунизиране с препарата на „ Янсен” са следени доста редки случаи на тромбози, засягащи главно дами под 50-годишна възраст. Честотата на тези случаи е 7 на един милион имунизирани.



Случаи на миокардит и перикардит при юноши и младежи са регистрирани след приемане на втората доза от иРНК имунизациите. Тези отчети са доста редки, като известните и евентуалните изгоди от имунизацията против COVID-19 надвишават известните и евентуалните опасности, акцентират от Центровете за надзор на болесттите.

Сериозните странични резултати, които биха могли да причинят дълготраен здравословен проблем, са извънредно малко евентуални след имунизация, прибавят от Центровете за надзор на болесттите.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Между предприемачи: - Казват, че рейтингът на висшето обучение пада! - Така е! В моята компания с висше обучение са единствено чистачката и пазачът! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОт Асоциацията изпратиха и писмо до премиераСтава въпрос за клипа към хитовата ария " Nothing Else Matters " Стрелецът бил маскиран и въоръжен с револвер " Там, където изумруденото синьо се слива със синьото на небето ", написа Добромир Банев в собствен текст за Vesti.bgКръстева стана първата българка на край на Олимпиада в женския боксБелоопашатите елени в Съединени американски щати имат много контакти с човекаКогато успееш да накараш дизайнери, инженери и маркетолози да си свидлив ръцете за равно присъединяване в основаването на един автомобил, резултатът е тъкмо подобен: кола, за която почитателите да мечтаят и която ги вкарва в шоурума, с цел да си купят 508 1,2 PureTech 130 да вземем за пример.Приликите сред хората и котките са даже по-големи, в сравнение с тези сред изучени двойки " човек-куче " и " човек-плъх " Технологията, като от филм, е напълно реалнаТова е най-големият брой новозаразени с ковид от 17 май насамНовият предмет е заложен в Плана за възстановяванеАктрисата също по този начин театралничи в ретро фотосесия за InStyleОчаква ли се разхлаждане в идващите дниКакво споделя в изявление министърът на туризма на Гърция@CormacMcCrthy имаше 48 000 почитатели, измежду които и Стивън Кинг
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР