М ария Бакалова - момичето, което Холивуд обича, вече е

...
М ария Бакалова - момичето, което Холивуд обича, вече е
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Различията ни трябва да ни обединяват

М песен Бакалова - момичето, което Холивуд обича, към този момент е у нас. Първото си телевизионно изявление тя даде пред Мариян Станков - Мон Дьо, осведоми.

"Коя съм аз? Това е много сложен въпрос .

Аз имам възприятието, че човек се търси до момента в който е жив. И може да открива нови и нови неща. И да се изумява, и да се забавлява с това. Защото животът в последна сметка е занимателен ", съобщи актрисата.

На въпрос дали славата я е трансформирала, звездата съобщи: „ Аз към момента съм си просто Мария Бакалова. За себе си аз постоянно ще си остана същия човек. Усещането да се прибереш е доста прелестно, топло”.

Относно триумфа, Бакалова показа, че е изпитала възприятие на признателност и чест, само че счита славата за огромна отговорност, тъй като повече хора знаят коя е.

"Затова станах по-отговорна и по-разумна .

Аз съм доста първична като човек, само че това е триумфът, може би - отговорност и разсъдък. Нещо, от което постоянно съм бягала, тъй като имам вяра, че интуицията е по-силна и децата знаят повече от възрастните. Сега мисля, преди да кажа нещо. Играя пред камерата, а в живота би трябвало да се държа към този момент като пораснало дете. Правя първите стъпки ", показа актрисата.

"Да бъдеш сензитивен намерено, е доста по-силно ,

в сравнение с да криеш страстите и възприятията си. Но ние дамите сме по-експресивни. Живеем във време, много напреднало в механически аспект. Понякога имам възприятието, че се връщаме обратно. Надявам се, че тъкмо моето и бъдещите генерации ще достигнем това тъждество, за което всички се борим.

Точно разликите ни би трябвало да ни сплотяват ,

тъй като те ни вършат неповторими. Това е хубостта на живота ", счита Бакалова.

Цялото изявление с българската актриса гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР