Лютви Местан трябва да плати паричната си гаранция в размер

...
Лютви Местан трябва да плати паричната си гаранция в размер
Коментари Харесай

До четвъртък Местан трябва да си плати гаранцията, реши съдът

Лютви Местан би трябвало да заплати паричната си гаранция в размер на 10 000 лв. до четвъртък . Това реши на свое съвещание състав на Окръжния съд в Кърджали, оповестяват от институцията, представени от Нова телевизия.

Припомняме, по-рано бе обявено, че Лютви Местан апелира паричната си гаранция и възбраната да напуща страната. Обжалването бе импортирано дружно с документите по делото.

С решението си  магистратите оставиха без почитание жалбата на водача на ДОСТ . Съдът одобри, че при взимане на мярката за неотклонение,  органът на досъдебното произвеждане е взел поради степента на социална заплаха на действието , доказателствата против обвинения, фамилното и имущественото му състояние, възрастта и други данни за личността му.

Според съдийския състав  има задоволително доказателства за съпричастността на политика към злополуката, при която почина 6-месечно бебе . Определението на съда е дефинитивно../news.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР