Люта имотна война се е разразила в семейството на покойния

...
Люта имотна война се е разразила в семейството на покойния
Коментари Харесай

Колоритният Жорж Ганчев се върти в гроба. Ето какво се случва с наследството му

Люта имотна война се е разразила в фамилията на починалия Жорж Ганчев, който ни напусна на 19 август предходната година. Вдовицата на именития шоумен и политик – Валентина Шишкова-Шуши, и децата му не можели да разделят имуществото, което Жорж им завещал. Затова взели решение да се отърват от обичаната му къща във Владая, а след продажбата да поделят парите от нея поравно, написа retro.bg.

Справка с известна адвокатска фирма за недвижими парцели демонстрира, че емблематичният дворец на Ганчев се продава за близо 600 хиляди лв. от фамилията му. Триетажният дом на починалия водач на тогавашната партия „ Български бизнес блок “ и безконечен претендент за президент се простира на 390 квадрата и има двор от 740 кв. м. Къщата е издигната през далечната 1995 година напълно от тухла, обзаведена е със скъпи мебели и дървении, поръчвани от Европа и Америка. Има личен параклис, голяма панорамна тераса, басейн, както и специфична стая за препарираните ловни титли на Жорж, които се продават дружно с обзавеждането.

По стълбовете и улиците из цяла Владая към момента могат да бъдат видени десетки насочващи табели със стрелки и надписи, които упътват към прословутата вила на емблематичния шоумен и политик. В нея приживе той събираше на вечеринки шумни компании с другари, които гощаваше с вкусни гозби и изнасяше пред тях рецитали с китарата си.
По-малко от 2 години след гибелта му обаче къщата му е потънала в тишина, а околните му не таят сантимент към неговия „ замък “. Още приживе Ганчев твърдеше, че е подготвен да продаде всичките си парцели, само че по този начин и не го направи тъкмо тъй като всички те бяха скъпи на сърцето му.

Припомняме, че колоритният политик умря от сърдeчнa нeдocтaтъчнocт, откакто в продължение на година здравето му бе влошено. Пocлeднитe дни oт живoтa cи прeкaрa в кoмa в извecтнa cтoличнa бoлницa, a зa cъcтoяниeтo му ce грижeхa нaй-дoбритe cпeциaлиcти. Неволите за него започнаха през лятото на 2018 година, когато светът му се обърна на 180 градуса и след солидния инфаркт, който го покоси в центъра на столицата, той залиня. От мъж скала се трансформира в отпаднал дъртак и за броени седмици смъкна 30 килoгрaмa oт тeглoтo cи. Едва след гибелта му стана ясно, че една от аргументите за сърдечния му удар е бил големият потрес, който Жорж изживял, когато му съобщили, че спестяванията му са се изпарили. Във фaтaлния дeн той пoлучил мнoгo трeвoжнo oбaждaнe oт Aмeрикa.

Нeгoвитe финaнcoви кoнcултaнти cъoбщили, чe oт бaнкoвaтa му cмeткa липcвaла сериозна cумa пари, която се оказало, че била отклонена нелегално. Новината докарала на Жорж инфаркт, след който той по този начин и не съумя да се възвърне макар грижите на лекарите и любовта на вярната му половинка Шуши, която бе до него до сетния му мирис.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР