Люси разкри откъде идва идеята за новия клип към последната

...
Люси разкри откъде идва идеята за новия клип към последната
Коментари Харесай

Люси Иларионов се жалва, че се опитват да го разделят с Ани Хоанг: Не е очаквал от приятелите си такъв нож в гърба

Люси разкри от кое място идва концепцията за новия клип към последната ария на Ани Хоанг „ Банана “ и по какъв начин е реагирала тя, като е схванала какво би трябвало да се случи в лентата.
Първоначално са си били набелязали тематиката – мъжете, които се държат по-скоро като дами, в сравнение с като такива, каквито са по природа. Предали концепцията на режисьора Валери Милев и той им споделил: „ Мога да ви предложа нещо, само че е самоуверено “. Люси твърди, че постоянно се е доверявал на Валери и от него е научил доста неща от специалността. И ето какво последвало: „ Казах на Ани, че би трябвало да носи специфичен колан… Тя не мигна цяла нощ. Беше доста необичайно, само че откакто намерения, сподели „ да “.
Запитани от кореспондент на „ Телеграф “ дали считат да се венчае за Ани, Люси отсича: „ Защо би трябвало да се женим?

Не е ли задоволително, че живеем дружно осем години, съвсем девет. Не виждам смисъл в това нещо. Важно е да сме дружно, коментирали сме тематиката за деца, само че това е доста персонално и считам, че касае само мен и Ани “.
Оказва се, че за 9 години всякакви хора са се опитвали да ги разделят. Иларионов споделя, че има доверие на Ани. И доста пъти са се пробвали да скапват връзките им. „ Тя постоянно ми е казвала и е споделяла. Изненадвал съм се, тъй като е имало и другари. Аз й имам безспорната религия и е обикновено в един подобен миг да се усещам спокоен. Тя е Лъв, аз съм Везни и нашите зодии ужасно доста си пасват “.

Ани признава, че би влезнала с Люси в риалити формат, само че без него – не би. Иларионов пък призна, че е бил получил покана за „ ВИП Брадър “, само че парите са били малко и е отказал. „ Аз имам добра работа и страхотни контакти, няма да изпусна това, с цел да го заменя с познатите интриги и двуличие “.
През свободното им време Люси и Ани обичат да си стоят вкъщи – да гледат филми и да си приказват. Обичат и да пътешестват, само че режисьорът е безапелационен, че му е все тая къде отива, значимото е да си почине в цялостния смисъл на думата. Ани пък избира да посети няколко пъти най-любимото си място – Дубай, пред това да избере няколко разнообразни дестинации.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР