Люси Дяковска стана големият победител в немското риалити шоу Ich

...
Люси Дяковска стана големият победител в немското риалити шоу Ich
Коментари Харесай

Немците възхитени: „Голям боец е“. Вижте триумфа на Люси Дяковска в немския „Сървайвър“ (видео)

Люси Дяковска стана огромният победител в немското риалити шоу „ Ich bin ein Star – Holt mich hier raus! “ („ Изкарай ме отсам. Аз съм звезда “).

Родната певица, придобила интернационална популярност с групата No Angels остана последната оживяла в немския аналог на „ Сървайвър “, разрастващ се из австралийската джунгла “, и си потегли с огромната премия от 200 хиляди евро.

В сходно риалити, тестващо физическите сили и волята, възрастта въобще не е за занемаряване, а нашата Люси победи на 47 години по-младите си съперници на финала: 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар.

Кадри от финала, оповестени в ютуб канала на риалитито, демонстрират, че той е бил в действителност трагичен.

С тържествуващ зов „ Идвааам “ Люси Дяковска се затичва в скаутска униформа по мост, съпровождана от празнични конфети, с цел да седне на трона, където й дават скиптъра на спечелилия. Там Люси не сдържа сълзите си след успеха.

Коментарите на почитателите под видеото демонстрират, че немската аудитория е обикнала нашето момиче и откровено се радват на триумфа й:

„ Никой не го заслужаваше повече от Люси ♥ “, написа потребителка. 

„ Люси направи всичко както би трябвало, одобри работата съществено, бори се ужасно “, хвали я различен.

„ Скъпа Люси, ти го заслужаваш толкоз доста, никой не е съвършен, само че ти го направи “, прибавя трети почитател.

За да стигне до успеха, Люси Дяковска е трябвало да яде тарантула и скорпион на съчка, а водещият даже й предложил свинска матка.

Люси сигурно не е била подценена от феновете и противниците, тъй като във визитката си е разказана като „ същински войник “. 

В уеб страницата на RTL е маркирано, че българката не изпитва боязън, а е подготвена за провокациите. „ Никога не съм казвала „ не “ на нищо “, споделя самата Люси във визитката си.

И в описанието за нея прибавят: „ 47-годишната жена гледа на присъединяване си като на предизвикателство, от което ще израсне като персона. По принцип тя няма известни страхове. Ужасна храна, предизвикателство за надморска височина – Люси желае да опита всичко в Австралия. “

Е, явно Люси Дяковска е пробвала от всичко в немския „ Сървайвър “ и ги е победила. Браво, Люси!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР