Люси Дяковска май е успяла да излекува нараненото си сърце,

...
Люси Дяковска май е успяла да излекува нараненото си сърце,
Коментари Харесай

Люси Дяковска на крилете на любовта с бившата на колежката Виктория Георгиева

Люси Дяковска май е съумяла да излекува нараненото си сърце, откакто през лятото се ожени за знойната танцьорка Марчела, а през есента се разведе с нея. Талантливата певица, наподобява, към този момент има нова тръпка. Това е продуцентката Геновева Христова, която заведе на " Евровизия” младата Виктория Георгиева. Според слуховете, Вики е имала 3-годишна връзка с шефката си, само че през лятото двете са се разделили.

Връзката на Люси с Геновева е напълно прясна. Самата звезда загатна в обществените мрежи, че двете са се срещнали неотдавна. Тя сподели късметче " запознанство”, което й се е паднало с кафето, като посочи, че запознанството към този момент се е случило. След това изпълнителката сподели фотография на Геновева, която си играе с кучето й в заведението в центъра на София, в което певицата пие въпросното кафе. Очевидно двете дами са били там дружно, наслаждавайки се на компанията си. Дяковска разгласява още няколко фрагмента в обществените мрежи, в които загатва Христова, от което излиза наяве, че връзките им са меко казано извънредно близки.

Продуцентката имаше сериозна връзка с младата звезда Виктория Георгиева, която съумя да заведе на " Евровизия” предходната пролет и даже да я класира на финалите в състезанието. След музикалния конгрес обаче двете са се разделили. Продължават да поддържат другарски и настоятелен връзки, само че връзката им най-малко от половин година е история. Докато Геновева се е разделяла с Вики, Люси се е носела на крилете на любовта дружно с красивата Марчела, която й завъртя главата напролет. Певицата за първи път от години си разреши да разяснява обществено любовния си живот, като призна, че се усеща на върха на щастието. През лятото тя узакони връзката си с Марчела, сключвайки брак. Но през септември стана ясно, че двойката към този момент не е дружно. До ден сегашен не се знае какво ги е разделило.

Говори се, че партньорката на Люси я е употребила, с цел да вдигне своята лична известност около събирането на немската група на Дяковска " Ноу ейнджълс” и рекламната акция към новите й записи и идното й турне. Дали има нещо правилно в това, единствено двете някогашни съпруги знаят. При всичко случаи е реалност, че Люси изкара есента с разрушено сърце. Дали в този момент най-сетне е съумяла да открие същинската обич, с която да се усеща щастлива? С времето ще стане ясно, написа " Уикенд ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР