Люси Дяковска и скандалната певица Жана Бергендорф са били любовници

...
Люси Дяковска и скандалната певица Жана Бергендорф са били любовници
Коментари Харесай

Жана Бергендорф била любовница на Люси Дяковска

Люси Дяковска и скандалната певица Жана Бергендорф са били любовници повече от една година, научи HotArena

Пикантната клевета взривила сътрудници на двете изпълнителки при започване на лятото, откакто някогашната вокалистка на супергрупата от Германия „ Ноу Ейнджълс ” се изпуснала след тежък запой за интимните си връзки. Мълвата сочи, че още през 2015 година двете почнали скрито да се срещнат, след присъединяване на Жана в риалити предаването „ Х Фактор ”, където пък Люси бе член на журито.

За страдание, искрата, пламнала тогава, не била задоволителна да се оформи дълготрайна връзка посред им и пътищата им се разминали. Не след дълго, Бергендорф се озова с гръм и тропот в окото на поредност от медийни стихии със своите изцепки и арестите поради тях, като върхът на нелепостта й стигна до там да бъде хваната с опиати. Дяковска пък нееднократно е казвала на висок глас, че е корав съперник на дрогата и друго, с изключение на марихуана, в живота си не е пробвала. Въпреки че не одобрявала държанието на колежката си, тя запазила благ спомен от късата им спекулация и скрито се надявала тя да разцъфне в нещо по-значимо след време.

В края на предишното лято желанието й съвсем се сбъднало, тъй като няколко коктейла и нощни запои в една и съща компания още веднъж сближили Люси и Жана и те почнали да се срещат все по-често на четири очи, твърди източник на " Уикенд ". Неслучайно двете започнаха да вървят при едни и същи стилисти и гримьори, а по едно време даже се обличаха идентично. В последна сметка дали е имало лиз-близ история сред тях, или става въпрос за строго платоническо, само че явно много близко другарство, не станало ясно.

„ Факт е, че Жана престана да се среща с мъже и се отдаде напълно на сина си Леон, а визията й тотално се размина с женствеността от началото на 2017 година ”, проучват в гилдията. За похлупак, неотдавна Люси Дяковска предприе крута смяна във визията си, а измежду сътрудниците на певицата се приказва, че и тя е плод на изтлялата с Жана обич.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР