Люси Дяковска, Димо от P.I.F., Веселин Веселинов-Еко и Джанго зе

...
Люси Дяковска, Димо от P.I.F., Веселин Веселинов-Еко и Джанго зе
Коментари Харесай

Концерт в памет на великия Тодор Колев

Люси Дяковска, Димо от P.I.F., Веселин Веселинов-Еко и " Джанго зе " са измежду участниците в концерт в памет на Тодор Колев (1939-2013), който ще се състои на 31 август в " Маймунарника ", в Борисовата градина, оповестиха уредниците.
 
Концерт-трибют с песните на Тодор Колев имаше за първи път през 2011 година, когато с цигулката си се включва и самият артист. През годините той се включва нееднократно в тези концерти дружно с известни актьори. След неговата кончина те не престават традицията с концепцията творчеството му да не бъде забравено.
 
Част от участниците на 31 август са имали достойнството да са на една сцена с Тодор Колев и още пазят страстта и възхищението си от това.
 
" За нас е чест и безусловно наслаждение да осъществим онлайн едни от най-емблематичните песните на великия Тодор Колев! Това са песните, с които съм израснал и зная наизуст още от дете ", споделя Миро от " Джанго зе ". Това е и мотивът групата, която към този момент не е дейна, да се събере още веднъж.
 
В концерта вземат участие и Ерол от " Уикеда " и Милица Гладнишка, Ясен Зердев, Сърмата Хари, Прея и Косьо Лунгов, Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет), Мирослав Иванов (китара), Милен Кокушаров (клавишни) и Росен Ватев (барабани).-->
 
Днес е роден великият Тодор Колев и в негова чест фенове на гения провеждат безвъзмездна прожекция на кино лентата " Господин за един ден " в кино Cabanа до НДК.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР