Люси Дяковска била принудена да се съблече чисто гоила на

...
Люси Дяковска била принудена да се съблече чисто гоила на
Коментари Харесай

Зла служителка съблече дибидюс Люси Дяковска на летището

Люси Дяковска била принудена да се съблече чисто гоила на софийското летище, научи HotArena.

На софийското летище Люси се възмутила от отношението към две двойки швейцарски пенсионери. Единият човек бил с часовник за диабет, имал документ, че не би трябвало да го смъква. Служителите го насилили, a едната жена му говорила на български: „ Бе смъкна го, бе “.

Люси се намесила и попитала служителката дали не приказва британски, тъй като хората не я схващат. Тогава Люси го отнесла:

“ Бе, ти тук на значима ли се правиш. Казах й, госпожо, говорете ми на вие, не се познаваме. Бе, аз ще си приказвам както си желая, бе, Бе, ти искаш ли да не излетиш в този момент, бе “. Казвам: „ Искам да видя по какъв начин ще се случи това “, споделя Люси. Тогава служителката я принудила да тръгне с нея, ядосана, че й споделят по какъв начин да си прави работата.

Накрала певицата да смъкна и бельото си, с цел да я унижи. „ Видя, че няма какво да направи, когато от другата страна има конкурент, който не й разрешава да го унижи. Беше ми доста смешно. Но ме тревожи това, че обикновени хора постановат обикновени връзки “, гневи се Дяковска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР