Люис Хамилтън заяви, че съчувства на Макларън и Фернандо Алонсо

...
Люис Хамилтън заяви, че съчувства на Макларън и Фернандо Алонсо
Коментари Харесай

Хамилтън се надява Алонсо да е в битката за титлата догодина

Люис Хамилтън съобщи, че съчувства на Макларън и Фернандо Алонсо за проблемите, които имаха в последно време, и се надява следващата година испанецът да е един от съперниците му в борбата за купата.
От 2018 година нататък отборът от Уокинг ще е с мотори Рено, а не Хонда, което би трябвало да промени доста представянето им на пистата. Дали обаче казусът им е бил само в задвижващата единица, ще забележим най-рано по време на зимните проби.

Кариерата на Хамилтън стартира в Макларън и британецът постоянно е казвал, че са популярен тим, който заслужава триумфи. Откакто Алонсо пристигна през 2015-a обаче, представянето на отбора граничи с трагично. Всички се надяват нещата да се подобрят следващата година, в това число Фернандо, който реши да даде още един късмет на Макларън и да жертва още една година от кариерата си за тях с вярата, че този път ще е в името на успеха.

" По-рано този сезон имах чудесна борба с Фернандо и доста бих желал да имаме още такива при по-равни условия. Макларън минаха през толкоз сложни времена. Аз израснах с тях от 13-годишен. Винаги в квалификацията виждам къде е Фернандо и ревизирам те по какъв начин са се показали. Постигнах доста с този тим и няма по какъв начин в сърцето ми да не е непокътнато особено място за тях. Наистина се надявам идната година да е по-успешна за тях и да се изправя против Алонсо, тъй като Макларън заслужават да са в челото. Дано с новия мотор да дойдат до нас и да спорим за купата ", съобщи Хамилтън.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР