Люис Хамилтън вярва, че все още не е достигнал своя

...
Люис Хамилтън вярва, че все още не е достигнал своя
Коментари Харесай

Люис изуми: Не смятам, че съм достигнал своя пик

Люис Хамилтън има вяра, че към момента не е достигнал своя пик в представянето и ще би трябвало да се потруди крепко, с цел да стане шесткратен международен първенец във Формула 1 този уикенд.

Родителите на Хамилтън летяха от Англия до Съединени американски щати, с цел да видят своя наследник, който може да стане отново международен първенец в най-технологичния спорт. Британският водач се нуждае да финишира най-малко осми в Остин, Тексас, идната неделя, с цел да затвърди купата си и да задмине Хуан Мануел Фанджо и да остане на една купа зад Михаел Шумахер в историята.

Хамилтън има пет победи в последните си седем старта в Тексас. Англичанинът навършва 35-годишна възраст през януари, а на същата възраст Шуми завоюва последната си купа. „ Не мисля, че съм достигнал своя пик в представянето си, както през сезона, по този начин и в кариерата. Това ме кара да се усещам добре, защото възнамерявам да ставам още по-силен. Никога не съм вярвал, че ще печеля пет трофеи. Продължавам да бленувам и не мисля какво ще стане. Ако съм кадърен да взема шеста купа, това ще е нереално”, регистрира Люис в деня за тренировките за Съединени американски щати.

„ Хората в гаража са наясно какъв брой мъчно бе през тази година. Често забравяме какъв брой доста победи имаме, защото е доста комплицирано, само че когато видиш числата разбираш, че работата си коства. Винаги съм желал да спечелвам по верния метод. Това не значи, че съм съвършен, само че знам, че съм горделив от представянето си. Така ме е научил татко ми и няма да го трансформира. Не се съревновавам с никой. Аз съм друг и неповторим и се пробвам да върша моя персонална история”, призна Люис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР