Люис Хамилтън би могъл да се оттегли от Формула 1

...
Люис Хамилтън би могъл да се оттегли от Формула 1
Коментари Харесай

Плановете на Хамилтън се менят като прогнозата за времето


Люис Хамилтън би могъл да се отдръпна от Формула 1 откакто завърши сегашния му контракт с Мерцедес, само че може и да желае да продължи да се състезава още. Иска да прави и други неща.

След като Нико Розберг се отдръпна изненадващо, спечелвайки международната си купа през 2016, на Хамилтън постоянно му задават въпроси по кое време ще се пенсионира. Британецът води диалози с Мерцедес за продължение на контракта, който изтича в края на 2018. Това, обаче, може и да не го спре, в случай че реши да напусне преди края на новата договорка. " Мислите ми по този въпрос се менят като времето на открито " призна Люис в изявление за списание Мотор Спорт. " Опитвам се да намеря баланс ".

В момента 32 годишният британец има предпочитание да продължи, тъй като е наясно, че надпреварите ще му липсват постоянно, без значение дали се откаже след 1 година или след още 5. Люис споделя, че постоянно разсъждава да се откри на едно място, да вкара всекидневието си в релси, да се вижда постоянно с приятелите и фамилията, единствено че всяка година продължава със спорта и отсрочва проектите за персоналния си живот. " Леля ми умря от рак. В последния си ден сподели: " Цял живот работих с концепцията, че един ден ще спра, и ще върша всичко това, което съм отлагала, само че внезапно ми свърши времето. " Затова имам едно мислено и пребивавам живота си ден за ден, като се пробвам да екстрахирам максимума ".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР