Людмила Самсонова впечатли с изявите си в началото на сезона

...
Людмила Самсонова впечатли с изявите си в началото на сезона
Коментари Харесай

За 54 минути: Шампионката от Вашингтон разгроми местна любимка и е на финал в Кливланд!

Людмила Самсонова впечатли с изявите си при започване на сезона на твърди кортове, като реализира първокласни победи, една от които против настоящата шампионка на US Open в лицето на Ема Радукану, на шампионата във Вашингтон и се поздрави с втори WTA трофей в кариерата си. Рускинята след това пропусна,,хилядарките " в Торонто и Синсинати, с цел да се включи през тази седмица на конкуренцията в Кливланд, където продължи победната си серия до девет поредни триумфа, откакто довечера в полуфиналите разгроми домакинската представителка Бернарда Пера за едвам 54 минути на корта - 6:1 6:2. Световната номер 45 по този метод се класира за финала и единственото, което я разделя от втора поредна купа на американска земя, е седмата сложена Алиаксандра Саснович.

Началото на срещата напълно принадлежеше на шампионката от Вашингтон, която доминираше във всеки един аспект и се нуждаеше от едвам четвърт час игра, с цел да поведе с гръмкото 4:0. Самсонова нито за момент не позволи съмнение в играта си и откакто на лично подаване даде едвам три точки на американката, необезпокоявана записа откриващия сет против името си за единствено 22 минути.

Във втората част статуквото на корта се резервира, а Пера по този начин и нямаше отговор против безупречното показване на международната номер 45, заради което скоро надмощието на рускинята ѝ донесе нови два пробива задатък за 5:1. Самсонова изпита усложнение при реализацията на мачболи, само че за сметка на това бе безпогрешна при четвъртия си подобен и ознаменува господството си в мача с решителен триумф.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР