Людмила Петкова ще е предложението за финансов министър на служебния

...
Людмила Петкова ще е предложението за финансов министър на служебния
Коментари Харесай

Ето част от министрите на Главчев

Людмила Петкова ще е предлагането за финансов министър на служебния министър председател Димитър Главчев, оповестява Novini.bg, като се базира на свои източници.

Тя ще смени на поста настоящия финансов министър Асен Василев. В момента Петкова заема длъжността шеф на дирекция " Данъчна политика ". Била е и заместник-министър на финансите.

На поста си ще остане вътрешният министър Калин Стоянов, министърът на образованието Галин Цоков и министърът на превоза Георги Гвоздейков. Управителят на Национален осигурителен институт Ивайло Иванов ще бъде министър на труда и обществената политика.

Бившият длъжностен министър и началник на Филхармонията Найден Тодоров още веднъж ще оглави министерството на културата. Министър на енергетиката ще е Владимир Малинов, сегашен изпълнителен шеф на " Булгартрансгаз ".

На 5 април, петък, от 9.30 часа в осъществяване на чл.99, ал.5 от Конституцията президентът Румен Радев ще се срещне на „ Дондуков “ 2 с претендента за длъжностен министър-председател Димитър Главчев, на който на 30 март разпореди да предложи състав на служебно държавно управление. 

Очаква се на срещата Главчев да показа пред президента проектосъстав на длъжностен кабинет.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР