Людмила Пенева от Областната дирекция на МВР в Русе спечели

...
Людмила Пенева от Областната дирекция на МВР в Русе спечели
Коментари Харесай

Полицайка от Русе спечели „Купа България“ за стрелба в Смолян

Людмила Пенева от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе завоюва първо място в „ Купа България “ за пукотевица с револвер. Деветият републикански шампионат завърши през днешния ден, оповестиха от полицията в Смолян.
Второ място при дамите е Бетина Блажева от Академията на Министерство на вътрешните работи, а третото място завоюва Катя Василева от ОДМВР - Враца.
На първо място при мъжете е Динко Терзийски от Специалния отряд за битка с тероризма, следван от Явор Петков – ОДМВР в Габрово, и Любомир Любенов – Столична дирекция на вътрешните работи.
В комплексното класиране за дами първо място завоюва ОДМВР-Пазарджик, втори са ОДМВР-Пловдив, а трети – Столична дирекция на вътрешните работи. При мъжете преди всичко е тимът на ОДМВР-Габрово, втори са стрелците от ОДМВР-Пазарджик, а трети – от ОДМВР-Перник. Отборно класацията води о ОДМВР-Пазарджик, следван от тима на Столична дирекция на вътрешните работи и Академията на Министерство на вътрешните работи.
В тазгодишния шампионат присъединяване взеха 26 тима от регионалните и профилираните дирекции в Министерство на вътрешните работи и се отличава с максимален брой участници спрямо други години. Около 150 чиновници на Министерство на вътрешните работи премериха уменията си за пукотевица с револвер.
Първенците в самостоятелната конкуренция получиха медалите и грамотите си от шефа на полицията в Смолян – ст.комисар Николай Димов, който ги поздрави за триумфа, пожела светли Коледни и Новогодишни празници на всички.
На специфична гала по случай професионалния празник на „ Гранична полиция “ министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди с почетен знак III степен шефа на РДГП комисар Стоян Мандажиев.
За реализирани положителни резултати в работата са наградени общо 262 чиновници от РДГП-Смолян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР