Людмила, майката на руския опозиционер Алексей Навални, е видяла тялото

...
Людмила, майката на руския опозиционер Алексей Навални, е видяла тялото
Коментари Харесай

Людмила Навалная: Искат Алексей да бъде погребан тайно, без да се сбогувам

Людмила, майката на съветския опозиционер Алексей Навални, е видяла тялото на сина си през вчерашния ден, 21 февруари. За да направи това, тя скрито е била отведена в моргата.

Тя споделя, че е прекарала съвсем целия ден със следователи и криминалисти в постройката на Следствения комитет в съветския град Салехард.

" Вчера вечерта скрито ме заведоха в моргата, където ми демонстрираха тялото на Алексей. Разследващите настояват, че аргументите за гибелта са известни и всички медицински и правни документи са подготвени ", прибавя тя.

Според нея, съгласно закона тялото на Алексей Навални е трябвало да й бъде предадено незабавно, само че това не е направено до момента. Вместо това чиновниците на реда я " изнудват и слагат условия къде, по кое време и по какъв начин да бъде заровен синът й ".

" Искат да стане скрито, без да се сбогувам. Искат да ме доведат до края на гробището до свеж гроб и да кажат: тук лежи синът ви ", декларира тя.

В същото време, съгласно Людмила, тя е застрашена, че в случай че не се съгласи на скрито заравяне, " нещо ще се случи с тялото на сина й ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР