Людмила Живкова вероятно е била убита заради таен проект, наречен

...
Людмила Живкова вероятно е била убита заради таен проект, наречен
Коментари Харесай

Мистерията около убийството на Людмила Живкова продължава: причината вероятно е таен проект, наречен с кодовото име „Звездна карта“

Людмила Живкова евентуално е била убита поради скришен план, наименуван „ Звездна карта “. Това споделя пред столичен всекидневник Стефан Симеонов, асистент на дъщерята на Тодор Живков – Людмила, и индивидът, който архивирал цялата й документи. „ Людмила мислеше за битката с опиатите, за развиването на децата. Създаде Бяла книга на българското дете и провежда две асамблеи, които събраха над 10 хиляди души. В рамките на една от тези асамблеи започнахме план, който се споделяше „ Звездна карта “. Това е нещо, за което описвам за първи път в живота си.
В „ Звездна карта “ трябваше да картотекираме всички надарени деца и да ги превърнем в другари на България. В Русия това не се харесваше “, споделя Симеонов.

Руснаците са били изключително ядосани, откакто разбрали за плана на Живкова. Цялата концепция била да се сътвори хайлайф от надарени деца, които след време да поемат ръководството на страната във всички области.
В същото време на асамблеите „ Знаме на мира “ трябвало да бъдат картотекирани всички надарени деца от чужбина, с тях да се поддържа непрекъсната връзка, да им се оказва помощ и те да бъдат превърнати в другари на България. Така че след време, когато множеството от тях се окажели на управителни позиции, те щели да са благоразположени към страната ни. Случайно или не, планът е задействан единствено няколко месеца преди гибелта на Живкова. Людмила имала грандиозна концепция за реализирането на три големи плана в региона на Малко Търново.

Един от тях бил основаването на един от така наречен колежи на обединявания свят, който да е ситуиран в зоната на Аркутино. Там трябвало да се развие планът „ Знаме на мира “.
„ В него трябваше да се образоват над 250 български и задгранични деца по специфична стратегия. Тяхната задача беше от влизането в колежа до тяхното излизане по този начин да се обучат, че да станат бъдещето на интернационалните организации от вида на ЮНЕСКО, Организация на обединените нации. Идеята на тези колежи на Людмила беше да построи предстоящ хайлайф. Този извънредно значим за страната учебен план гарантираше бъдещето на 250 деца. 50 се образоваха в Аркутино, останалите 200 се пръсваха в колежи в Индия, Канада и Мексико “, споделя за тайния детски хайлайф Симеонов.

Втората концепция на Живкова била да сътвори подобен център като този в Аркутино, само че в Странжда, който да се споделя „ Евросвати “. В него трябвало да се обединят всички водещи учени в България и света. „ Проектът проработи дейно, само че нашето общество не се запита за какво не работи в цялостната си мощност. Знак за това е казусът, в който трима ученици на асамблеята – синът на Муамар Кадафи, Соломон Паси и Евгения Живкова, се събраха в Либия и помогнаха за освобождението на сестрите. Това беше концепцията – да имаме другари, свързани с името на България, които да работят цел живот за положителното на страната. Така че всички деца бяха картотекирани по една доста съвременна методика “, изяснява концепциите на Живкова той. Голяма упоритост на Людмила Живкова били и изследването на духовното придвижване, стартирало в Странджа – исихазма. Това е мистическо течение в православното християнство, съгласно което при усилена молитва и и вглъбяване вярващият може да реализира единство с Бог.

„ Людмила искаше тъкмо този механизъм да проучим. Как може да възникне една духовна теория. Но мен ме е гняв най-вече за това учебно заведение в Аркутино, чиито празни здания стоят и до през днешния ден. Ще ви кажа единствено един от предметите там – дарба за съпреживяване. Една извънредно сериозна техника, по която сме правили учебника в Женева. Издирихме 200 души в Странджа, които са с увреждания. Изпитът се състоеше в това всяко дете да живее един месец с един повреден човек. Да живее с него, да съпреживява с него. Накрая изпитвахме сакатия за това по какъв начин детето се е справило “, спомни си още Симеонов. За жал плановете на Живкова остават неосъществени до дъно, а не доста след стартирането им Людмила умира. След гибелта й програмата е забравена, а децата разпръснати.

Инфо: Бгжурнал

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР