Людмил Хаджисотиров коментира пред БНТ изразителната победа на Рилски спортист

...
Людмил Хаджисотиров коментира пред БНТ изразителната победа на Рилски спортист
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Играхме отборен баскетбол, бяхме по-добрият отбор

Людмил Хаджисотиров разяснява пред Българска национална телевизия изразителната победа на Рилски състезател против Левски Лукойл в София:

 Рилски състезател разгроми Левски Лукойл в София
Рилски състезател разгроми Левски Лукойл в София

Константин Папазов не можа да употребява основни баскетболисти

" Смятам, че и в двата мача бяхме по-добрия тим и го споделям напълно откровено. Успяхме да си създадем чисто баскетболните разбори и да подобрим нещата, тъй като имахме в действителност огромен запас. Днес играхме доста стимулирано, добре в нахлуване, беше време да имаме добър ден и в стрелбата отдалеко. Играхме екипен баскетбол, бяхме по-добрият тим и справедливо спечелихме. Поздравявам нашите състезатели, ще имаме малко време за отмора и продължаваме напред.

Пак споделям, че и през днешния ден, и в предходния мач бяхме по-добри, само че през днешния ден го показахме доста по-явно. И не го споделям, с цел да се заяждам, а просто по този начин считам.

От младите момчета зависи какъв брой време ще играят. Има разнообразни мачове и те играят друго. Работим с Мирослав Васов и Николай Гелов самостоятелно, считам, че бъдещето на самоковския баскетбол е ориентирано към тях. За мен най-важното в работата е да има израстване ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР