Людмил е старобългарско име и идва от старинното люде, хора,

...
Людмил е старобългарско име и идва от старинното люде, хора,
Коментари Харесай

Днес честваме Света Людмила Чешка

Людмил е старобългарско име и идва от старинното „ люде ”, хора, народ. Пожелателни имена носителите им да милеят за хората, да ги радват. Имен ден имат Людмил, Людмила, Людомил, Людомила, Людослав, Людослава.
За хора с горните имена: Подходящ камък е жълт сапфир. Животно покровител- персийска котка. Щастливо число 7. Щастлив ден - петък. Неблагоприятен ден - неделя. Удачно време на годината - есен.Символ страж (талисман) - кръст.

Важните мероприятия може да възнамеряват на 7, 14 и 21, изключително в есенните месеци.

Името Людмила има славянски генезис и значи “мила на хората”. Отговаря на знака Везни и планетата Венера.

Людмила е извънредно самолюбива и горда. Тя има потребност от непрекъснато подучване, удивление, поклонение пред нейните гении и качества. Не понася рецензия. Има добра вътрешен глас. Людмила работи и се управлява извънредно от разсъдъка си. Тя гони съответни цели и резултати. Енергична, дейна, предприемчива, във всичко се стреми да доближи съвършенство. Човек на действието, не търпи монотонната работа. Людмила е правилен и сензитивен другар. Тя освен съчувства и ободрява, само че и оказва действителна помощ.

Прекрасното цвете горицвет принадлежи на името Людмила, само че макар удивителната си хубост съдържа и отрова. Като предписание и Людмила е жена с рядка хубост, само че като цветето може да токсини живота на мъжете. Препоръчва се връзка с мъже с имената Андрей, Виктор, Димитър, Евгени, Илия, Кирил, Филип.

За да усили магнетичното си влияние и притегателност, Людмила би трябвало да включи в дрешника си облекла с бежов цвят, полупрозрачни блузки и дълги поли. Страшно и отиват. Людмила обича да приема посетители. В посрещането им постоянно демонстрира автентичност, напитките са изискани, масата изтънчено подредена. По грандиозните празненства избира да организира в ресторант, кафене. Обича да танцува, да поддържа връзка, да се радостни от душа. Оценява единствено скъпи дарове. Има изискан усет. Ще е задоволена от приемането на златен пръстен, изтънчен комплект козметика или парфюми, маркови съдове или красива картина.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР