Любовта във Фермата продължава да е платонична, но фермерите вече

...
Любовта във Фермата продължава да е платонична, но фермерите вече
Коментари Харесай

Фермата 2017: Първа целувка в шоуто

Любовта във " Фермата " продължава да е платонична, само че фермерите към този момент си зададоха въпроса за какво гимнастичката Валерия не поддава изцяло на футболиста Алек. Тази вечер двойката замени първата си по-сериозна целувка на празненството на спечелилия Гинчев след дуела в неделя.

Алек не се отлепи от Валерия, а останалите не стопираха да го питат не съумя ли да си открадне целувка от обичаната. Когато въпреки всичко я целуна, от празненство на спечелилия, купонът се трансформира в спонтанна женитба с крясъци " Горчиво ".

Въпреки признанията на влюбения Алек, че всяка секунда желае да е с Валерия и че тя е главната причина да е в шоуто, гимнастичката въпреки всичко беше безапелационна, че не му има вяра.

Дали хубавата Вал има другар на открито, за който не е загатнала на продуцентите в предварителния кастинг, зачудиха се почитателите на двойката. Според осведомени той е известна персона и за това старозагорското девойче заобикаля да обявява възприятията си към Алек пред камерите.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР