Любовта тази седмица се усеща във въздуха. Ноември ни е

...
Любовта тази седмица се усеща във въздуха. Ноември ни е
Коментари Харесай

Любовни късметчета за седмицата 9-11 ноември

Любовта тази седмица се усеща във въздуха. Ноември ни е приготвил доста изненади в любовен проект, а ето какво може да очаквате в седмицата 9-11 ноември.
Намислете си число от 1 до 15 и вижте какво късметче ще ви се падне за новата седмица!
1. Още при започване на седмицата ще ви тръгне доста любовно и можете да очаквате среща, изненада или влюбване в чужд, с който постоянно се засичате на път за работа. Каквото и да ви чака, радвайте се на шанса си в любовта!
 20 любовни късметчета до края на 2020 година 20 любовни късметчета до края на 2020 година
Интересно ли ви е какво ви чака в любовта до края на 2020 година? На нас също! Затова сме ви подготвили 20 любовни късметчета, от които...
2. Не си мислете, че любовта ви е не запомнила. Точно по средата на седмицата ще се окажете поканен на сантиментална среща... какво ли ще последва по-късно?
3. Не всички пазим положителни усеща за някогашните си любови, само че постоянно има някой, с който си представяме, че можем в миналото да се съберем още веднъж. Тази седмица ориста ще ви срещне точно с такава остаряла обич, с която ви следва продължение.
4. Пуснете се по течението и не мислете доста! Любовта е тук, напълно покрай вас и даже няма да повярвате, че има двама индивида, които ще се борят за сърцето ви.
5. Някой ще ви направи голям подарък и доста благ жест, който ще ви остави без думи. Заслужавате го, по тази причина му се порадвайте от сърце!
6. Пазете сърцето си от несъответствуващи хора. Тази седмица ориста ще ви сервира тестване, с което би трябвало да се справите – ще би трябвало да избирате сред двама души, които имат усеща към вас. Избирайте мъдро, тъй като това е доста евентуално да бъде сродната ви душа!
 Какво значи да намерите някое от тези 4 неща на улицата Какво значи да намерите някое от тези 4 неща на улицата
Много хора обръщат внимание на поличбите в всекидневието. Да намериш нещо на улицата има разнообразни скрити смисли, според от самия прочие..
7. Тази седмица е вашата щастлива седмица в любовта! Ще се сгодите и няма по-голямо благополучие от това, изключително когато по никакъв начин не очакваш, а просто идва като огромна и вълнуваща изненада!
8. Очаква ви най-вълнуващата седмица в живота! Ще разберете, че ще ставате родители. Каква по-хубава последваща стъпка в любовта?
9. Отваряйте си очите на четири, тъй като някой доста постоянно въздиша след вас. Огледайте се и вижте кой е този човек, който тайничко си мечтае да го забележите.
10. Ще получите доста благ любовен СМС по средата на нощта от някой, който не може да заспи поради вас.
11. Оставете всичко в предишното си, време е да продължите напред. През тази седмица ориста ще ви срещне с нов и доста забавен човек. Пламъчето незабавно ще се появи – не изпускайте този прелестен късмет!
 Ето за какво мъжът заобикаля съществени връзки съгласно зодията си (ЧАСТ I) Ето за какво мъжът заобикаля съществени връзки съгласно зодията си (ЧАСТ I)
Влюбеното момиче постоянно лети в облаците, само че не може да разбере за какво обичаният ѝ не прави първата крачка във връзката им. „ Не м...
12. Правите доста, с цел да ви виждат и по-точно един избран човек. Е, тази седмица ще е изпълнена с любовен шанс и най-сетне можете да излезете на среща.
13. Очаква ви доста буен уикенд, за който нищо не подозирате! Отваряйте си очите на четири и четете сигналите, които някой доста ясно ви изпраща.
14. Много хубаво виртуално запознанство ще се трансформира в същинска среща за кафе и разходка. Ще усетите доста общи неща с индивида, с който ще излезете и може би ще се влюбите, още преди да сте го опознали.
15. Любов от предишното ще желае още веднъж да бъде с вас. Какво ще решите – да гледате обратно или да продължите напред, без да се обръщате към това, което към този момент е било?
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР