Любовта ще се окаже спасение в премиерния сериал от 22

...
Любовта ще се окаже спасение в премиерния сериал от 22
Коментари Харесай

Любовта е спасение в премиерния сериал „Научи ме да обичам“ по DIEMA FAMILY

Любовта ще се окаже избавление в премиерния сериал от 22 април в ефира на DIEMA FAMILY. Епизодите на сантименталния роман ще потопят феновете във въртележка от бурни страсти, напрегнати моменти и пламенна обич. Съдбите на героите ще могат да бъдат проследени всяка седмица от понеделник до петък от 21.00 ч.

Лейля има единствено една фантазия – да обезпечи по-добър живот за сина си. По тази причина се обръща към татко си за поддръжка и той ѝ предлага да се омъжи за почитан и сполучлив предприемач. В деня на церемонията обаче Лейля открива шокиращата истина за бъдещия си брачен партньор и взима крайното решение да избяга от сватбата. Малко по-късно ориста я среща с надарения кулинар Алпер и двамата се насочат на рисково странствуване, което ще разкрие надълбоко защитавани секрети.
 Научи ме да обичам NOVA
Талантът на изпълнителката на основната роля не остава неусетен за основателите на „ Научи ме да обичам “. „ Онова, което го отличава от другите сериали, е непрестанното напрежение. Във всеки един миг може да се случи всичко, историята е толкоз същинска. “, споделя в изявление Седа Бакан , носителка на 2 номинации за най-хубаво осъществяване от премиите Golden Butterfly Awards и Sadri Alisik Theatre and Cinema Awards.

За сърцето на Лейля ще се бори Алпер , изигран от Кадир Догулу. Чаровният артист е взел участие в няколко сполучливи продукции, само че феновете ще разпознаят от акомодацията по американския сериал „ Клюкарките “ – „ Малки секрети “. „ Тук ние се разграничаваме от останалите поредици. В „ Научи ме да обичам “ има същински усеща – такива, каквито хората изпитват в същинския си живот всеки ден. Това го прави толкоз прелъстителен за публиката. “, добавя Кадир.
 Научи ме да обичам NOVA
Откровен и вълнуващ, премиерният сериал „ Научи ме да обичам “ показва по реален метод съкровеното предпочитание и битка на всеки един човек - да обича и да бъде обичан. Ще успее ли любовта на Лейля и Алпер да процъфти посред назряващата война? Не пропускайте да разберете в епизодите от 22 април, сряда, от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР