Любовта, сексуалното и репродуктивното здраве, толерантността, информираността, традициите и диалога

...
Любовта, сексуалното и репродуктивното здраве, толерантността, информираността, традициите и диалога
Коментари Харесай

В Деня на влюбените младежи с антиСПИН кампания за старозагорци

Любовта, половото и репродуктивното здраве, толерантността, информираността, традициите и разговора сред хората са акцентът на антиСПИН акция, проведена от Младежкия общински съвет (МОС) на Стара Загора. Тя под наслов „ Моето здраве е мое право “ и е част от Националната антиспин акция „ Любовта е по-силна от всичко. Пази я!”.
В Деня на влюбените по обяд младежите раздават послания за любовта и виното, ще провеждат блиц викторина и игри със старозагорци в пространството пред общината. С билетите за проведената от тях “Любовна лотария” всеки може да извади шанс с облага - осведомителни материали, валентинка, балони, стихотворения за любовта, обятия, кондоми.
Лотарията е занимателен метод да припомнят за предварителната защита против ХИВ/СПИН. От МОС са подготвили и анкета за заблудите и митовете, свързани с вируса и заболяването, която ще проведат измежду публиката. В самодейността „ Нарисувай любовта “ всеки, който желае, ще може да даде своя принос в рисуванета на две платна, отдадени на любовта и безвредното полово държание. Младежите са изработили сърце за фотоси. Цветни тебеширени сърца ще обрисуват стъпките на двойки, които се включат в „ Остави своите стъпки на пътеката на любовта”.
В мобилен кабинет искащите ще могат да ревизират ХИВ статуса си от 12 до 13:30 часа, до момента в който тече уличната демонстрация на антиспин акцията. В Младежкия дом от 19:30 часа деятелите на МОС ще показват пиесата „ Грабни любовта”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР