Любовта се е настанила трайно в живота на Люси Дяковска.

...
Любовта се е настанила трайно в живота на Люси Дяковска.
Коментари Харесай

Люси Дяковска призна, че от 7 месеца е влюбена 


Любовта се е настанила трайно в живота на Люси Дяковска. Певицата най-сетне се престраши да признае, че има нова жена в живота й. Огненочервената Дяковска дълго време криеше дали има любовни взаимоотношения и единствено загатваше за сходна вест.

След бурната си разлъка с танцьорката Марсела, с която се клеха във безконечна обич, а по-късно се разделиха, Люси избра да резервира в загадка новата си връзка. И по този начин седем месеца по-късно плевенчанката, която от години живее и работи в Германия, се реши и показа коя е избраницата й.

„ Почти седем месеца на обич и щастливи дни и нощи “, написа певицата и показа къси видеа от почивка с новата й половинка. Въпреки че е сигурна в връзките си с следващата й възлюбена, на този стадий Люси избира да резервира самоличността на гаджето си в загадка. Причината за това най-вероятно са поредицата от разочарования с които певицата се сблъсква, откакто разгласи връзките си, написа „ България Днес “.

Освен с дейни любовни връзки Люси се занимава и с обновяването на парк „ Кайлъка “ в родния й Плевен. Преди броени дни тя разгласи, че има нов донор.

„ Въпреки горещите дни и летния сезон положителните каузи нямат почивен ден, а с тях и нашата работа! “, показа певицата, представена от плевенска медия.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР