Любовта със сигурност се усеща във въздуха за Дженифър Лопес

...
Любовта със сигурност се усеща във въздуха за Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Джей Ло и Бен мислят за брак

Любовта сигурно се усеща във въздуха за Дженифър Лопес и Бен Афлек, откакто те сензационно се събраха предходната година.

Холивудската двойка шокира почитателите си, защото възобнови сантименталната си връзка 18 години след прекратяването ѝ.

А в този момент наподобява, че те са подготвени да се впуснат в взаимен фамилен живот, откакто непосредствен до тях източник разкри, че те са " отворени за опцията да се оженят ".

Вътрешен източник съобщи пред " ET ": " Бен и Дженифър са толкоз влюбени. Близките им няма да се изненадат, в случай че Бен ѝ предложи напълно скоро. Разбира се, те ще се преценяват с децата си, откакто мислят да продължат напред дружно. И двамата желаят нещата да са чудесни сред децата им, а освен сред тях двамата ".

Източникът добави, че двамата " в действителност си имат доверие един на различен " и считат, че сега имат доста общи неща в живота. Децата на двойката също се харесват, което значи, че връзката им е доста по-гладка, в сравнение с би могла да бъде.

Джей Ло споделя, че романтиката им е като " приказка сред тях и сякаш им е писано да бъдат дружно. "

Той направи сантиментален видеомонтаж на връзката им към новата ѝ ария " On My Way ", а певицата съобщи: " Това съществено разтопи сърцето ми. "

Клипът включваше фотоси на двойката от началото на 90-те години, в това число музикален клип, в който Бен играеше красивото гадже на Джен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР