Любовта носи както хубави, така и емоции на разочарование. Вероятно всеки

...
Любовта носи както хубави, така и емоции на разочарование.
Вероятно всеки
Коментари Харесай

Вижте защо някои мъже се страхуват от обвързване

Любовта носи както хубави, по този начин и страсти на отчаяние.
Вероятно всеки човек се опасява от любовта по някакъв метод и множеството хора имат съответни персонални аргументи за страха. Страхът от обвързване може да докара до самосаботиране на връзки, в които сме щастливи и в които сътрудниците ни не биха ни наранили. Какво може да накара мъжете да изпитват боязън от обвързване? Вижте няколко вероятни аргументи.

Някои мъже се опасяват от любовта, тъй като считат, че е сложна
Мъжете от време на време считат, че любовните връзки са сложни и ще им отнеме прекомерно доста време и старания, които би трябвало да положат, с цел да ги поддържат. Когато считат, че нещо ще бъде предизвикателство за тях, по-скоро биха го избегнали, изключително в случай че се намират в интервал, в който не са сигурни дали желаят съществени взаимоотношения. Разбира се, когато настъпи моментът да се провиснал и „ предадат “ на страстите, откриват че вложението на старания в любовта не е толкоз неприятно.

Негативни прекарвания в детството
Емоционалната контузия, претърпяна в детството, може да попречи на нашите сантиментални връзки. Западни изследвания демонстрират, че малтретирането в детството може да способства за стила на обвързаност на възрастните. Възрастните постоянно изпитват тревога или отбягване на привързаността след претърпяна контузия в детството. Те също са по-склонни да имат меланхолия и ниско самочувствие. Отношенията сред родителите ни също оказват въздействие върху това по какъв начин ние ще сътворяваме един ден връзки.

Спомени за любовно отчаяние
Ако мъжът е претърпял любовно отчаяние в предишното, с което към момента се разделя или му е нанесло повече болежка, то той ще се опасява да сътвори нова трайна връзка. Донякъде това е естествена реакция. Вероятно всеки би имал запаси във връзка с това дали няма още веднъж да бъде засегнат и по тази причина е по-резервиран. Нараняването от предходна любовна връзка може да го накара да се въздържа да се обвърже, тъй като му припомня за остарели усеща, в това число болежка, яд, отменяне и загуба. Ако е копнеел за обич в предишното, тя идва с увещание за болежка.

Смятат, че няма да са задоволително положителни във връзката
Както някои дами, по този начин и някои мъже считат, че би трябвало да са съвършени в работата, във връзките. Често се съмняват дали се оправят задоволително добре. Тези подозрение още веднъж може да са подхранени от прекарвания в детството, минали връзки, ниско самочувствие. Ако партньорката, с която желаят да бъдат има по-високи условия за връзката към мъжа до себе си, в случай че желае да поддържа избран стандарт на живот, то това може да отблъсне мъжа и за жал той да си сътвори мнение, че множеството дами са такива и да няма предпочитание за съществено обвързване.

Не им се поставят старания в нищо
Има мъже, които търсят постоянно по-лекото и елементарно в живота. По отношение на работа, изкарване на пари. Обикновено такива мъже са по-мързеливи, не им харесва да поемат отговорности за личния си живот, още повече пък да поставят старания в това да се борят за една жена, за това връзката им да се развива, да са щастливи. Такива мъже се опасяват от отговорностите. Това не значи, че нямат дълготрайни връзки, само че нормално избират такива връзки или партньорки, които са им „ по-лесни “. Така че, в случай че с някого изпитвате страсти и той се държи настрани от съществено обвързване, може да се окаже, че сте висока летва за него и той просто избира да не поставя старания. Това несъмнено не значи вие да прекрачвате правилата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР