Любовта не се случва по поръчка. Има несъвместими знаци, между

...
Любовта не се случва по поръчка. Има несъвместими знаци, между
Коментари Харесай

Кой знак никога няма да се влюби във вас

Любовта не се случва по поръчка. Има несъвместими знаци, сред които няма по какъв начин да се открият близки връзки.  Астролозите споделиха с коя зодия най-вероятно няма да можете да изградите връзка.
Овен
Овенът съумява да откри общ език и да угоди на доста хора. Този лист включва и Дева, само че в такава двойка всичко ще се оправи единствено в случай че е другарска или бизнес връзка. Овните обичат хаоса и динамичността, до момента в който Девите се нуждаят от ред.
Телец
Най-малката възможност на обич към Телец е с различен Телец. Такъв съюз е вероятен, само че в извънредно редки случаи. Или ще бъде или доста временен, или въобще няма да се реализира.
Близнаци
Близнаците в никакъв случай няма да се влюбят в Скорпионите. Те добре осъзнават, че ще би трябвало непрекъснато да живеят в ревнивост, тъй като Близнаците обичат да поддържат връзка, да се срещат и да флиртуват.
Рак
Ако сте родени под знака на Рака, тогава надали ще бъдете обичани от Лъв, който просто не може да понесе навиците на хората от вашия знак.
Лъв
 Какво пречи на зодиите да намерят любовта Какво пречи на зодиите да намерят любовта
Всеки от нас може да бъде уединен, само че постоянно това е по наша виновност. Астролозите споделиха какви проблеми и черти на характера от време на време пре...
Рибите в никакъв случай няма да одобряват самодоволните и самоуверени Лъвове. Рибите не желаят да бъдат към някой, който гледа на другите отвисоко. Това е срещу техните правила, против тяхното кредо.
Дева
Девите в никакъв случай няма да се влюбят в Стрелец. Хората от този знак не харесват несъразмерната обвързаност на Девата към дома и спокойната конюнктура.
Везни
Везните са хора, които нямат изразени проблеми с някакъв тип зодия. Почти всеки съюз с тях ще бъде мощен.
 Несъвместимост сред зодиите Несъвместимост сред зодиите
Преди да сте решили да се хвърлите стремително в някоя нова сантиментална случка, евентуално ще бъде по-добре първо да се допитате до звезди...
Скорпион
Има хора, които не понасят Скорпионите. Говорим за Водолей. Трудно е да се каже какво тъкмо не харесват. Водолеите и Скорпионите просто не могат да намерят общ език.
Стрелец
Девите и Козирозите няма да харесват Стрелеца, само че неприязънта на Козирозите ще бъде доста по-силна. От бизнес позиция Козирозите могат да почитат Стрелеца, само че несъмнено не могат да се влюбят в тях.
Козирог
 Зодиите, които не би трябвало да бъдат дружно Зодиите, които не би трябвало да бъдат дружно
Много хора имат вяра, че противоположностите се притеглят и в множеството случаи са прави. Всяка една връзка е самостоятелна и връзките меж...
Козирозите надали ще бъдат обичани от Близнаци. Причината е напълно елементарна: Близнаците доста обичат общуването и се пробват да стоят настрани от затворени хора, а Козирозите са тъкмо това.
Водолей
Раците ненавиждат Водолеите, тъй като постоянно съумяват, те са доста способни, умни, надарени. Раците нямат религия в себе си, което е повече от задоволително във Водолея.
Риби
Рибите обичат да получават похвали. Същото обичат и Везните, единствено че стотици пъти по-силно. Ето за какво Везните в никакъв случай няма да се влюбят в Риби, тъй като те желаят да привлекат тяхното внимание, а Рибите не могат да им дадат това, тъй като те самите чакат същото.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР