>Любовта не е само емоция - тя е действие. Затова,

...
>Любовта не е само емоция - тя е действие. Затова,
Коментари Харесай

Сътвори сърце с ръце във Варна

> " Любовта не е единствено страст - тя е деяние. Затова, в навечерието на празника на ние каним всички сегашни и бъдещи влюбени в персона, в живота или във виното, да изпълнят с цвят и страст основаното сърце от личните им ръце ", сподели Александра Бабунска, началник на плана.

Идеята на креативната работилница е всеки искащ да персонализира по неповторим метод направеното от него сърце, с цел да вложи страст и персонален заряд в подаръка, предопределен за обичан човек.

Всеки участник в работилницата ще получи по три дървени детайла във формата на сърце - дървена кутийка, пъзел и медальон, които самичък да сглоби и изпъстри с цвят, обръщение или друга негова концепция, с която желае да изненада обичан от него човек.

Работилницата предлага споделено преживяване като всеки участник може да предложения специфична за него персона и дружно да изпъстрят в своите багри загатна от претърпяното.

Организаторите са планували материали за всички, също и по чаша чай, с цел да създадем креативен уют и топла атмосфера.

Всички искащи да последват мотото на " Get involved, fall in love with Varna " и да опитат работи ли формулата " Обичай! Създавай! Споделяй! Въвличай! ", дано станат част от нашата магия.

Необходима е предварителна регистрация за присъединяване посредством изпращане на известие в събитието: https://www.facebook.com/events/2077780515801674/ или на e-mali: [email protected] или на тел. 0899 60 42 42.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР