Любовта на Натали Портман и Бенджамин Милпие става все по-силна.

...
Любовта на Натали Портман и Бенджамин Милпие става все по-силна.
Коментари Харесай

Натали Портман и Бенджамин Милпие с признание за любовта си

Любовта на Натали Портман и Бенджамин Милпие става все по-силна. Двамата се любуват на романса си повече от десетилетие. И не го крият.
 Моби, Натали Портман и имали ли са двамата връзка
Имала ли е Натали Портман връзка с Моби

Моби е бил огромен палавец

Звездата от " Тор: обич и гръмотевици " отпразнува 10-годишнината от сватбата си със брачна половинка си в Instagram.

" Днес се навършват 10 години @benjaminmillepied и става все по-добре... ", написа тя в обявата. Към простичките, само че цялостни с обич думи актрисата добави и тяхна обща фотография. Която можем да потвърдим, че изцяло илюстрира насладата, която изпитват един към различен. Кадърът е черно-бял, като от остарял сантиментален филм, двамата са преплели пръсти, Натали грее с необятна усмивка, а Бен я гледа, казвайки като че ли: " Луд съм по теб ".

За по-малко от 24 часа постът има повече от 136 хиляди лайкове - всички почитатели, близки и другари на двойката, които се радват и възхищават на паметния празник.
 Снимка 583178

Милпие не пропусна да показа обявата - като Instagram Story. Като самият той добави и друга фотография, отпразнувайки сватбата, съпроводена от думите: " 10 години през днешния ден! " Към всичко това - и текстът на френската ария " Du Bout des Lèvres " в осъществяване на Барбара. В различен слайд танцьорът ни напомни една остаряла фотография, с която надникваме зад кулисите на кино лентата " Черният лебед ". Съвсем не инцидентно - по време на фотосите му през 2010 година двамата се срещат за първи път.

Двойката подписва брак на 4 август 2012 година и се радва на две деца - наследник Алеф, на 11 години, и щерка Амалия, на 5 години.

Двамата още веднъж си сътрудничат за кино лентата Vox Lux от 2018 година Тогава носителката на Оскар споделя пред People, че обича да работи със брачна половинка си.

" Беше в действителност занимателно. Той ме познава доста добре и знае кои са мощните и слабите ми страни в танците. Така че в действителност съумя да сътвори хореография бързо и без никакъв проблем, а имахме доста малко време ", споделя Портман тогава. И продължава: " Беше занимателно да го следя по какъв начин твори, тъй като не ми се случва постоянно да го виждам в студиото. Просто да видя лекотата и експертните знания, които има, и несъмнено разнообразни типове танци. Беше в действителност, в действителност зашеметяващо. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР