Любовта на Бруклин Бекъм и Хана Крос първо ни изненада,

...
Любовта на Бруклин Бекъм и Хана Крос първо ни изненада,
Коментари Харесай

Семейство Бекъм срещу Хана Крос

Любовта на Бруклин Бекъм и Хана Крос първо ни изненада, след това ни очарова, а в този момент буди редица въпроси. Двамата не стопират да показват какъв брой са влюбени, появяват се дружно на аления килим, само че май не всичко е толкоз розово, колкото наподобява на пръв взор.

Покрай връзката си с Бекъм наследник, кариерата на Хана претърпя същински напредък. Тя стана лице на огромен козметичен бранд, което разумно води до нарастване на професионалните й задължения и по-малко време за обич.

Според близки на фамилията, Дейвид Бекъм е посъветвал огромния си наследник да " си намерения добре " какво да прави с връзката си с Хана . Според него, Бруклин би трябвало за известно време да се дистанцира от Крос, с цел да реши бъдещето им.
 Снимка 427517

Явно футболистът, който има дълъг опит в фамилния живот, има известни съмнения, че любовта на Бруклин и Хана ще просъществува дълго. Причина за тях са поредицата от кавги на обществени места сред влюбените. Поредният от тях - на кинофестивала в Кан, написа Daily Mail.

В последните седмица връзките сред Бекъм и Крос са на двата полюса, а неговите родители даже са го помолили да не води Хана на фамилни събирания , които при тях са съвсем всекидневие.
 Бруклин Бекъм, Хана Крос и какъв брой сантиментални са влюбените
Колко сантиментален е Бруклин Бекъм

По стъпките на татко си

И очевидно Бруклин ги е послушал, тъй като обичаната му не бе с тях в Маями, където прекараха цяла седмица. С сходни стъпки Дейвид и Виктория се надяват да изкарат Хана от главата на сина си . А единствено до преди няколко седмици госпожа Бекъм позираше гордо с кандидат-снахата си...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР