Любовта може да се прояви по най-различни начини и днес

...
Любовта може да се прояви по най-различни начини и днес
Коментари Харесай

Кои са звездите с най-скандалните възгледи за любовта и връзките? СНИМКИ

Любовта може да се прояви по най-различни способи и през днешния ден повече от всеки път хората имат вяра в (почти) безграничната независимост, когато става въпрос за сантиментални връзки. Каква е обаче формулата за нескончаем и съразмерен брак? Вероятно няма такава – или най-малко няма по какъв начин да има еднопосочен отговор.

Днес представяме двойки, които са разкрили своя метод да бъдат с индивида, който обичат, само че и да запазят свободата си в съкровен проект. Тези звезди несъмнено не живеят съгласно обичайните показа за моногамна връзка. Някои от техните убеждения може да ви се сторят необикновени и даже скандални, само че сигурно са забавни. А дали полигамията им е осигурила дълъг и постоянен брак - преценете сами.

Брад Пит и Анджелина Джоли

Въпреки че към този момент не са дружно, в предишното Брад Пит и Анджелина Джоли имат „ неограничаващ “ брак. През 2009 година Анджелина споделя, че преди не са се ограничавали взаимно и че верността не е била приоритет за тях. Двамата имаха динамични връзки и подкрепяха концепцията за брак, в който макар взаимния живот сътрудниците не са приковани един към различен и всеки е запазил свободата си, разкрива Dama.bg



Доли Партън и Карл Дийн

Доли и Карл имат една от най-дългите и сполучливи връзки в Холивуд. Те са щастливо женени от 55 години, като в същото време връзката им е отворена. Доли разкри, че мъжете са нейната уязвимост и че е нещо обикновено тя или брачният партньор ѝ да флиртуват с други хора, до момента в който не прекрачват някои граници. Двойката има лична формулировка за отворена връзка, разбирайки че тя би трябвало да има своите граници и че в последна сметка значимото е да се обичат буйно.



Бела Торн

За Бела Торн любовта е освен това от това да се влюбиш в някого поради неговия пол. Вместо това актрисата има вяра във влюбването в някого поради неговата същина. Тя не се тормози да е откровена по отношение на любовния си живот и разкрива, че може да обича двама души по едно и също време. През 2017 година тя има паралелни връзки с рапъра Mod Sun и с инфлуенсъра Тана Монго. Въпреки че връзките ѝ и с двамата към този момент са в предишното, Бела към момента държи на вярванията си. Въпреки че признваа, че не е елементарно да се откри вярната композиция от двама души за едновременни връзки, тя е подготвена да търси методите, по които да се усеща допустимо най-щастлива.



Уил Смит и Джейда Пинкет-Смит

Семейство Смит, което до неотдавна беше шумно обсъждано в медиите, има отворен брак и съгласно двойката това им е помогнало да заздравят връзките си и да се оправят с другите проблеми в брака си. Ясно е също от кого от двамата е иддеята за отворените връзки посред им. През 2011 година Уил Смит съобщи, че споделя вярванията на Джейда за нетрадиционните връзки. През първите няколко години от брака си Уил и Джейда се придържат към моногамията, само че след време двамата осъзнават, че моногамията не е единствената рецепта за идеални фамилни връзки. Така те вземат решение да си гласоподават доверие и да си дадат независимост, смятайки, че всеки има право на собствен личен път в съкровен проект. Семейство Смит дефинира любовта като абсолютно доверие и независимост.



Уилоу Смит

Дъщерята на Уил и Джейда Смит, Уилоу, очевидно е наследила вярванията на родителите си за брака. Уилоу декларира, че избира полиаморността, като обича мъжете и дамите еднообразно. Тя се концентрира върху прочувствената връзка и не отхвърля концепцията да открие двама души по едно и също време, с които да почувства тази сантиментална съгласуваност.



Тилда Суинтънж

Тилда Суинтън е по отношение на художника Сандро Коп от 2004 година Но преди този момент актрисата има връзка с различен хубовник - Джон Бърн, с който имат близнаци. През 2008 година актрисата разкрива, че двамата с Коп живеят в една къща с бащата на децата ѝ Бърн. Въпреки това, макар спекулациите за открита връзка, Тилда и Коп са просто положителни другари с Бърн. Според тях животът не би трябвало да бъде усложняван, още по-малко персоналните взаимоотношения.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР