Любовта между Ник Кириос и австралийската публика изтрая едва седмица.

...
Любовта между Ник Кириос и австралийската публика изтрая едва седмица.
Коментари Харесай

Кириос се кара на феновете

Любовта сред Ник Кириос и австралийската аудитория изтрая едвам седмица. Първата ракета на домакините обра овациите на сънародниците си в Бризбейн с успеха над Григор Димитров и първия домакински трофей, само че в Сидни нещата се обърнаха. Скандалджията влезе в грозна свада с почитател по време на първия сет от мача си с бразилеца Рожерио Дутра Силва. След това Ник подкани и съдията на стола да се скара на публиката.

„ Цялата ти работа е да има кажеш: „ Запазете тишина, апелирам! “ – изхвърли се Кириос. – Ако го беше направил първия път, нямаше да има втори, склонен ли си? “

Това обаче не попречи на Ник да бие с 6:1, 6:2, 6:4 и да продължи по пътя си към нов конфликт с Григор Димитров в четвъртия кръг. В третия пък българинът може да срещне различен противен противник – съветската сензация Андрей Рубльов. 18-годишният гений се изтеза против славния деец Давид Ферер (Испания), само че взе победа със 7:5, 6:7 (6), 6:2, 6:7 (6), 6:2. Добра вест за българина обаче е отпадането на възможния му противник на четвъртфиналите Джак Сок (САЩ, №8 в света), който загуби с 1:6, 6:7 (4), 7:5, 3:6 от Юичи Сугита (Япония).

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР