Любовта към партньора и/или опиатите може да се окаже доста

...
Любовта към партньора и/или опиатите може да се окаже доста
Коментари Харесай

Родни звезди пият и се бият: Жана помля гаджето си от бой, БГ Роналдо размаза рекордьор от „Гинес“ + още брутални истории

Любовта към колегата и/или опиатите може да се окаже много рискова. Това демонстрират свадите, които се вихрят към родните звезди, написа " Телеграф ".

Талантливат певица Жана Бергендорф става неуправляема щом смеси алкохол с опиати. Тя става като терминатор и от гнева й съществено си изпати нейната половинка Лео. В началото на тази година таннсьорът заведе дело против Бергендорф за домашно принуждение. Той се оплака, че е ял пердах, какъвто и опозицията по времето на Фидел Кастро не е виждала. Поп звездата от своя страна се оправда, че в действителност жертвата е била тя.

Футболистът Даниел Златков, апетитен за двойник на Кристиано Роналдо си спретна ММА спаринг пред дискотека в Благоевград. Побойникът прати в болница без забележима причина своя съгражданин Оливер Златков., Жертвата е рекордьор в Книгата на Гинес по набирания на лост. Според мълвата двамата се сбили поради жена. Други настояват, че Дани му скочил поради спорта и го пребил като куче.

Миналата година рогата си демонстрираха и виртуозите на тъпана – Мартин и Кристиян Пищолски. Братята близнаци, които станаха известни около певицата Елица Елица, влезнали в препирня за дами, а в кървавото меле с изключение на юмруци са вадили и ножове.

Миналата година от тежката ръка на Динко Вълев, оповестил се за Ловеца на бежанци, се оплака приятелката му Деси. Той я млатил крепко в дома си, откакто изпаднал в гняв от подозрения, че тя му изневерява. Динко счита, че я бил справедливо, тъй като тя пращала голи фотоси на 56-годишен „ старец “, съгласно неговите думи.

Радина Кърджилова също постоянно яде плесници от бащата на детето й Деян Донков. За конфликтите сред двамата се разбра в риалити играта „ Къртицата “, а дали тези истории не престават и до днес- единствено те си знаят. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР