Любовта към музиката и идеята да правят хубави песни, които

...
Любовта към музиката и идеята да правят хубави песни, които
Коментари Харесай

"Ку-ку Бенд" с турне - 13 години по-късно


Любовта към музиката и концепцията да вършат хубави песни, които да стигат до повече хора - това съгласно Евгени Димитров-Маестрото и проф. Цветан Недялков е тайната " Ку-ку Бенд " да са дружно към този момент 30 години.

Музикантите стартират музикално турне - за него и за работата им дружно описват повече в студиото на " Тази неделя ".

" Ние сме забавна групировка, тъй като при нас са събрани разнообразни музиканти - такива, които се занимават с фолклор, с рок, с класическа музика... Ние сме образец за това и по какъв начин политиците могат да се учат от нас - по какъв начин да се подхожда с почитание към другия от теб " - сподели Цветан Недялков.

От първичния състав на бенда са се запазили съвсем всички членове.

Тазгодишното им турне ще е без Слави Трифонов, поради неговите задължения в друга област.

" С безусловно схващане той приема това. Всеки един от членовете на " Ку-ку Бенд " постоянно е можел да развива независими планове и да свири в други групи. Ние го разбираме, и той схваща нас " - по този начин Маестрото отговори на въпроса дали Слави Трифонов ще се включи в турнето.

Балетът също няма да участва. Причината - желанието на музикантите е да се съсредоточат върху това, което в действителност ги събира, а точно музиката.

И двамата си спомнят доста добре началото на " ку-ку Бенд ", първото им турне като " ку-ку Бенд ", която е изключително прочувствена за Маестрото.

" Аз пък си припомням по какъв начин се срещнах в Евгени, когато бяхме бойци в казармата. Бяхме скатавки в Ансамбъла на строителните войски. Явно е видял нещо в мен. Аз всеки ден в свободното си време свирех, вместо да си почивам " - споделя Цветан Недялков.

И двамата чакат още веднъж доста аудитория и хора, които дружно с тях ще пеят песните им, на турнето.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР