Любовта към модата винаги е била заложена у нея. Най-ранните

...
Любовта към модата винаги е била заложена у нея. Най-ранните
Коментари Харесай

Ирина Лазова: Когато си купуваме скъпи дрехи, пестим


Любовта към модата постоянно е била заложена у нея. Най-ранните й детски мемоари са свързани с рисуването, само че не потегля самоуверено към фантазията си.

Следвайки желанието на родителите си да има по-практична специалност, тя приключва Факултета по публицистика и всеобща връзка към СУ „ Св. Климент Охридски “. Започва да работи в областта на маркетинга и рекламата още на 16-годишна възраст , което й оказва помощ да откри златната среда сред връзката и изкуството.
Снимка: Евгений Милов

След като прекарва повече от 10 години в промишлеността, тя взема решение, че е извънредно време да остави всичко зад тила си и да се върне към желанията на това 7-годишно момиченце , което в миналото е била. Прави крачка напред, макар че прекъсва кариерата си в огромна рекламна организация в София, където заема висока мениджърска позиция, с цел да учи в London College of Fashion.

Животът й в Лондон й дава скъп опит както в професионален, по този начин и в персонален проект – тя става още по-дисциплинирана, борбена и уверена по какъв начин да оцелява в един извънредно корпоративен и йерархичен свят. Всичките й знания, пристрастеността към стилния дизайн и ползите й се припокриват и по този начин тя намира пресечната точка сред всичко, което обича.

Снимка: Евгений Милов
В поредицата ни „ Жените на България “ ви срещаме с Ирина Лазова – кънтри управител на онлайн платформата за извършване на покупки Answear.


Да бъдеш част от стилната промишленост наподобява впечатляващо в профил. Всички виждаме красивата страна на нещата, само че действителността е по-сурова и не толкоз привлекателна, споделя тя.

Браншът не е развлечение с грим, красиви облици, модели, фотоси и първокласни имения , а голям труд, изключително за дизайнерите и за тези, които работят в производството. В бързата мода е даже по-страшно, тъй като се пускат сбирки всяка седмица.
Снимка: Евгений Милов

Нямаш време за нищо – чака се да бъдеш изобретателен и да твориш, в противоположен случай можеш да изпаднеш от сектора, споделя Ирина. Трябва постоянно да следиш и конкуренцията, която в този отрасъл е съсипваща.

Ирина поема ролята на кънтри управител на Answear през 2018 година Компанията оперира на 11 европейски пазара, в това число в България, като уголемява доста портфолиото си и дава достъп до многообразие от марки и стилове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР