Любовта е страшно нещо, но не бива да бягаш от

...
Любовта е страшно нещо, но не бива да бягаш от
Коментари Харесай

8 съвети за жени, страхуващи да се влюбят

Любовта е ужасно нещо, само че не трябва да бягаш от нея. В последна сметка това може да ви направи по-щастливи, в сравнение с в миналото сте били преди. Ето няколко съвета за дамите, които се опасяват да се влюбят:

1. Не постоянно историята би трябвало да се повтаря

Няма значение дали сте били наранени милион пъти преди. Не всички мъже са предопределени да работят по метода, по който са работили вашите някогашни. Всеки мъж е друг. Ето за какво не трябва да позволявате на предишните ви връзки да ви плашат да не влезете в бъдещи връзки. Не позволявайте на багажа ви да ви тежи.

2. Опознайте се преди да спите с него

Не желаете да се привързвате прекалено много, преди в действителност да опознаете човек. Ето за какво би трябвало да разберете дали в действителност можете да му се доверите или не, преди да решите да спите с него.

3. Не би трябвало да сте като родителите си

Ако се страхуваш от любовта, заради метода, по който са ви отгледали, би трябвало да запомните, че това са вашите родители и не всички са по този начин. Не позволявайте на несполучливия им брак да ви плаши.

4. Можете да се влюбвате неведнъж

Ако се влюбиш и по-късно тази обич се разпадне, това не е краят на света. В сърцето ви има място за повече от един човек. Има милиони мъже, които биха имали шанса да ви имат.

5. Правилният човек ще ви избави от страховете ви

Разбира се, когато имате някой до себе си, на който имате доверие, не е толкоз ужасно. Правилният човек ще ви помогне да се справите със страховете си. Той ще бъде там, когато плачеш и ще ти помогне да се изправиш, откакто паднеш .

6 . Спомените ще си костват

Дори в случай че в последна сметка ви разбият сърцето, няма да е толкоз неприятно. Да, болката първоначално ще бъде сложна, само че в последна сметка ще изчезне. Когато това стане, постоянно ще имате щастливи мемоари, за които да погледнете обратно. Тези мемоари ще създадат всичко останало да си заслужава.

7. Останете необвързани за известно време

Ако не можете да спрете да се страхувате да започнете нова връзка, без значение какво вършиме, тогава е добре да останете сами още малко. Не е нужно да сте във връзка, с цел да сте щастливи. Няма нищо неприятно в това да си самостоятелен. Ако не сте подготвени да прегърнете любовта, тогава би трябвало да прегърнете самотния си статус още колкото е нужно.

8. Любовта не значи да ограничите контактите с околните си

Понякога, когато хората стартират връзки, другите обичани хора отпадат. Не би трябвало да е по този начин. Не е нужно да се страхувате да се влюбите, тъй като се страхувате да не загубите тези, които са най-важни за вас. Не ги губете!

Инфо: https://love.allwomenstalk.com/pixabay

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР