Любовта е странна игра, няма спор. Ту сте влюбени в

...
Любовта е странна игра, няма спор. Ту сте влюбени в
Коментари Харесай

5 неща, които трябва да знаете, когато си мислите, че никога няма да срещнете любовта

Любовта е странна игра, няма спор. Ту сте влюбени в двама (две) едновременно, ту цяла безкрайност царува суша. Разбира се, всичко това не е трагично, тъй като свободните хора си живеят живота. Най-после отминаха времената, когато смятаха за непълноценни тези, които нямат непрекъснат другар.  

Но има интервали, когато губите религия в същинската обич. Може би тъй като от години не сте се влюбвали съществено или тъй като един път към този момент сте се опарили. Особено зле се чувствате, когато всичките ви другари са ангажирани, живеят с обичания (любимата) си или даже възнамеряват обилна женитба. Нима единствено вас е подминала огромната обич? Ако си мислите, че в никакъв случай няма да намерите половинката си, припомнете си следните пет обстоятелството, свързани с любовта.

1. Любовта не се преценява с времето

Чувствате се подготвени за връзка. Копнеете за индивида, с който в неделните утрини да закусвате в леглото. Прекрасно – и изцяло осъществимо! Но за жалост любовта не се преценява с проектите ви. Тя идва в най-неочакваните моменти. Например тогава, когато сте се примирили със самотата, или сте претърпели травматично събитие и се нуждаете от свободата си. Така или другояче, бъдете сигурни, че огромната обич ще ви споходи – само че тогава, когато моментът е назрял за НЕЯ, не за Върховен административен съд.  Междувременно нямате различен избор, с изключение на да запазите успокоение и да употребявате времето да се забавлявате с „ неверния “ човек, до момента в който чакате „ верния “!   

2. Една връзка не значи наложително благополучие

Човек е организиран по този начин, че постоянно се стреми към това, което няма. А което има, не вижда. Приятелите ви, които са в дългогодишни връзки, ви завиждат за свободата и опциите. Вие пък обезверено копнеете за страховит мъж (жена) до себе си. Не забравяйте обаче, че връзката не всеки път е гаранция за благополучие. Обвързаните също имат значително проблеми, просто са от различен темперамент. Така да вземем за пример ги мъчи боязън от загуба или пък са изтормозени от ревността на половинката си. Вие сте сингъл, по тази причина пък не сте длъжни да търпите минусите и странностите на различен човек. Не е нужно да се преценявате с никого и сами взимате решенията си. Освен това няма заплаха някой да ви нарани, което, почтено казано, е просто отлично! 

3. Който търси, нормално не намира

Хрумвало ли ви е в миналото, че търсите прекомерно настойчиво? В живота и в любовта е по този начин: който прекомерно доста желае нещо, нормално не получава нищо. Защото вътрешно се стяга. Ако да вземем за пример се возите в трамвая и всеки момент очаквате до вас да седне мъжът (жената) на живота ви, може да сте сигурни, че най-вероятно на прилежащата седалка ще се настани някоя симпатична старица или навирен дядо. Любовта си има свои правила. Тя улучва със стрелите си оня, който минимум се стреми към нея. Затова се отпуснете, само че не се крийте непрекъснато у дома. В края на краищата би трябвало и сами да сътворяваме опциите.

4. Вие сте страхотна такава, каквато сте (специално за дамите!)

Настъпва миг, когато през главата на всички самотни девойки минава мисълта: „ Не съм задоволително привлекателна. В противоположен случай огромната обич от дълго време щеше да ме откри! “. Глупости! Понеже сега си нямате гадже, не значи, че  не сте извънредно остроумна, супер сладка и мега надарена. Помислете единствено какъв брой доста фантастични дами дълго време са били сингъл. Сред тях са сладураните Сандра Бълок, Дженифър Анистън и Камерън Диас. Винаги помнете, че не сте отговорна вие, в случай че тъкмо в този момент не ви върви доста в любовта. Важното е да бъдете естествена. Защото единствено по този начин ще ви обикнат такава, каквато сте фактически. Променяте ли непрекъснато нещо във външността си, рискувате бъдещият ви другар да получи подигравка на самата вас.

5. Накрая всичко ще се нареди…

... обещаваме! Дори през днешния ден да не си го представяте и може би дори ви се коства неуместно, огромната обич ще ви откри! Със сигурност. Но любовта за цялостен живот в никакъв случай не стартира елементарно и не се търкаля на улицата. Докато я чакате, наслаждавайте се на свободата си. Извличайте наслаждение от запознанствата с нови хора, пътувайте. За да има какво да си спомняте, когато са минали 20 години от стабилната ви връзка. Защото тя ще премине през етапи, когато не всичко ще бъде цветя и рози. И толкоз по-приятно ще ви бъде да си припомняте времето, когато ви се е коствало, че можете да покорите света.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР